Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hip, lekker & uniek

  Het is lekker, het maakt je gelukkig, het is fotogeniek en zelfs half gesmolten ziet het er nog smakelijk uit: IJS!

  En we bedoelen niet zomaar een ijsje eten, maar echt genieten van een complete beleving. Even een momentje van verkoeling in de warme zomer. Genieten van heerlijk, smaakvol ijs of van verschillende soorten koffie en thee. ­Eigenwys is meer dan een ijssalon. De winkel verrast je met een ‘eigenwyze’ huisstijl en een ‘eigen’ interieur.

  Dé hotspot van ­Dordrecht
  Naast de ijssoorten serveert Eigenwys ook een heerlijke gevarieerde zelfbereide lunch. De lunchgerechten wisselen per seizoen en zijn samengesteld door een chef-kok. Eigenwys biedt een hele beleving met een goede service en is een ideale plek voor lunch, ijs en koffie. Wil je lekker buiten zitten? De winkel beschikt over een heerlijk zonnig terras met uitstekende bediening.

  Ice on tour
  Organiseer je een bedrijfsfeestje? Of geef je deze zomer een tuinfeest? Maak jouw feestje uniek door het huren van een superhippe ijskar. Op deze manier voorzie je je gasten van heerlijk gevarieerd ijs én van verkoeling. Het ijs komt naar je toe!

  Allergieën?
  Heb je last van een allergie, bijvoorbeeld een glutenallergie? Dit kan erg vervelend zijn, vooral wanneer je ongestoord wilt genieten van heerlijk ijs. Eigenwys biedt verschillende soorten glutenvrij ijs. Je kunt zelfs speciale glutenvrije hoorntjes krijgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply