Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hip, stoer en speciaal voor vrouwen!
  Rate this post

  Waarom zou je het dit jaar niet eens anders aanpakken? Je hebt je al zo vaak voorgenomen om die extra kilo’s te lijf te gaan en je conditie eens flink onder handen te nemen. Maar tot nu toe waren al die goede voornemens geen lang leven beschoren. De reden? Het paste gewoon niet bij jou, je vond het al snel saai en daardoor verviel je binnen korte tijd weer in je oude gewoontes. Maar daar komt nú verandering in!

  Er is namelijk een sport die hip én stoer is: pink boxing. Deze heerlijke workout is geïnitieerd door Adidas en speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Door de unieke mix van boksen en functionele training ben (en blijf!) jij in no time helemaal in shape.

  Trainen én fun
  ‘Het is niet alleen keihard trainen, maar vooral ook heel veel fun’, vertelt Rob van der Velden, eigenaar van Training Zuid, enthousiast. ‘Wij geven pink boxing in kleine groepen van maximaal 10 tot 12 vrouwen. Het is uitdagend, stoer, hip en toegankelijk voor een breed publiek. De bokstechnieken combineren we met TRX-oefeningen. TRX staat voor Totalbody Resistance-Suspention Exercise. De training is ontstaan bij de Amerikaanse navy seals met als doel om ook tijdens uitzending fit te kunnen blijven. Simpel gezegd is het een touw met twee handvatten eraan. Het is een eenvoudig trainingsattribuut met talloze mogelijkheden waarmee je enorm veel spiergroepen kunt trainen. Deze combinatie maakt pink boxing tot een zeer veelzijdige, effectieve, maar vooral leuke groepstraining. Je moet het gewoon eens komen proberen. Ga de uitdaging aan en pak die (boks)handschoen op!’

  Dit betekent de training bij Training Zuid voor jou!
  1. Mooie resultaten. Deze bereik je dankzij de ervaren trainers en bewezen effectieve trainingsmethoden.
  2. Het bereiken van je doelen. Word fit én verlies gewicht!
  3. Flexibiliteit. Train op de momenten dat het jóu uitkomt.
  4. Variëteit. Door het scala aan trainingsmethoden verveel jij je nooit.
  5. Privacy. Tijdens de personal training werk je in een studio met alleen drie of vier andere personal trainers.
  6. Plezier. Het werken aan een gezonde leefstijl wordt leuk!

  Wist je dat…
  …je bij Training Zuid ook op de juiste plek bent voor bootcamp, kickboksen (ook voor kids), personal training, kickboxing 18+ ladies only, Barre, en fitness voor senioren?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply