Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hip zwanger zijn is easy!
  Rate this post

  Met je mooie buik voor je kast staan en denken ‘Wat moet ik nu weer aantrekken?’ is niet meer nodig als je jezelf verwent met een fijne zwangerschapsgarderobe. Want zeg nou zelf: die enkele keer dat je zwanger bent, verdien je het toch gewoon om leuke, hippe en comfortabele kleding te dragen?

  Bij PJOKK (zwangerschapsmode, baby- en kinderwinkel) aan de Doezastraat 20 in Leiden vind je ieder seizoen een geweldige collectie ­zwangerschapsmode. Met merken als Noppies, Love2wait, Queen Mum, Fragile en Mamalicious kun je heel easy een geweldige outfit bij elkaar shoppen.
  Naast de mode is er bij PJOKK een ­uitgebreid ­assortiment baby- en kinderkleding vanaf maat 44 tot en met maat 92, baby- en ­kinderspeelgoed, boekjes, knuffels, luiertassen en accessoires voor de kinderkamer. Kortom: te veel om op te noemen. Bij PJOKK slaag je altijd; voor jezelf of voor een leuk kraamcadeau!
  Cadeautjes pakken ze bij PJOKK met plezier, op een originele manier, voor je in. Dit doen ze ook als je een cadeau bestelt in de webshop. Wil je eens rustig winkelen buiten kantoortijden of zaterdag? Dat kan! Bel gerust op en maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply