Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een hoogtepunt voor de innerlijke mens

  Al vanaf 11 uur ‘s ochtends had je ontzettend trek. Helaas is je lunchafspraak met je vriendin pas om 12.30 uur; dan nog maar een kop koffie om je maag tijdelijk tevreden te stellen…

  ]Je gunt je lichaam uiteraard het allerbeste én het allerlekkerste. Je zou bijna denken dat je maag extra teleurgesteld knort na die kop koffie; het had vast meer verwacht. Maar het is 12.30 uur en inmiddels zit je op het terras van Carla’s Lunch&Diner: je favoriete spot voor de lekkerste bordjes met goed voedsel. Dit is het moment waar je de hele ochtend naar uitgekeken hebt, en je maag ook! Al bij binnenkomst was je nieuwsgierig naar dat ene speciale broodje, met een steeds wisselend beleg. Dat broodje heeft jou nog nooit teleurgesteld en je kan niet wachten om te zien wat er dit keer op zit.

  Je zag net al een serveerster met een heerlijk ogend broodje langs­komen… Zou dat hem zijn? Maar lang hoef jij je dit niet af te vragen. Niet lang nadat je het broodje besteld hebt, wordt het voor je neergezet. Je lunchdate koos hetzelfde broodje en samen laten jullie het moment even extra oplopen voordat jullie je tanden in al dit heerlijks zetten. Wat ziet jullie oog? Een dikke plak krakend vers vloerbrood met daarop verse rosbief, met die typische lichtzoutige smaak van supervers rundvlees. De knapperige slamelange zorgt voor een neutrale en frisse afwisseling met de smaakvolle snippers oude kaas, die zorgen voor een volle smaaksensatie in je mond. De romige pittigzoete honing-mosterddressing blaast je smaakpapillen op tot ongekende grootte, waarna ze weer tot rust komen door de fruitigheid van de tomaatjes en het zachte notige van de pijnboompitjes.

  Genoeg gekletst, nu is het tijd voor een flinke hap!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply