Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe alert is jouw immuunsysteem?
  Rate this post

  Als er rellen in de stad zijn en de politie reageert adequaat, loopt het niet uit de hand. Zo is het ook met ons immuunsysteem. Bacteriën, virussen, beschadigingen of onrustige cellen worden zonder dat we het merken opgeruimd als ons immuunsysteem effectief reageert. Zo niet, dan ontstaan gezondheidsproblemen.

  Als er verstoringen van ons immuunsysteem zijn, waardoor het systeem niet effectief kan reageren, worden die verstoringen vaak niet opgemerkt, omdat ze in eerste instantie geen of weinig klachten veroorzaken. Als ze wél optreden, worden ze vaak afgedaan als onbelangrijk (‘Iedereen heeft wel eens wat’), of ze worden met medicijnen onderdrukt. De verstoringen worden zo steeds groter, totdat er ziektes ontstaan.

  Preventie
  Net als de auto-APK, die helpt om problemen te voorkomen door tijdig actie te ondernemen, zo ontdekt de regulatiethermografie verstoringen voordat er schade ontstaat. Zo kunnen bijvoorbeeld een verminderde enzymproductie van de alvleesklier, insulineresistentie, voedingsallergie, beschadigd darmslijmvlies en vervuild bindweefsel tijdig worden opgespoord. Als je doelgericht actie onderneemt, verminder je de kans op ziektes en vroegtijdige veroudering. De informatie uit de regulatiethermografie, die in een rapport van 7 pagina’s wordt samengevat, geeft de prioriteiten aan. Die zijn belangrijk, want zoals je bij een huisrenovatie niet alvast je auto vollaadt met materialen van de bouwmarkt voordat je weet wat je nodig hebt, is het ook onverstandig om grote hoeveelheden supplementen en superfoods te gebruiken voordat je weet wat je nodig hebt.

  Doelgerichte aanpak van verstoringen
  De oorzaak van een klacht bevindt zich niet altijd op de plek waar de klachten zijn. Een voedingsallergie kan bijvoorbeeld chronische vermoeidheid of astma veroorzaken zonder buikpijn, diarree of obstipatie. Bij chronische of onduidelijke klachten, zoals chronische vermoeidheid, is het maken van een plan dat gericht is op de oorzaken vaak lastig, en dan geeft de regulatiethermografie een duidelijke richting aan.

  Risicofactoren borst- en prostaatkanker
  Biologisch denkende artsen en wetenschappers realiseren zich dat kanker mede wordt veroorzaakt door overbelastingen en chronische laaggradige ontstekingen. Er worden 12 risicofactoren voor borstkanker herkend en 9 voor het krijgen van prostaatkanker. Meer risicofactoren betekent een hoger risico. Regulatiethermografie is een door de FDA erkend aanvullend screeningsonderzoek, net als de mammografie en de camerathermografie. Het voordeel van deze methode is dat na het onderzoek de uitslag direct wordt besproken en onmiddellijk kan worden begonnen met het toepassen van de adviezen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply