Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe ga jij je love handles te lijf?
  Rate this post

  Stop met klagen over je love handles en je cellulitis en plaag jezelf niet langer met steeds naar je lievelingsbroek te kijken waar je niet meer in past. Kom uit je luie stoel! Als jij echt je streefgewicht wilt bereiken, fitter wilt worden en er strakker uit wilt zien, wordt het tijd dat je jezelf bij elkaar pakt en naar de sportschool gaat.

  En nee, je hoeft niet uren lang zwetend in de sportschool te staan, want bij Leefstijlcentrum FitXpress Beuningen hoeft een complete fitnesstraining niet langer te duren dan dertig minuten. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in die tijd werk je, onder de deskundige begeleiding van een ervaren instructeur, wél een complete workout af.

  Better Belly
  Wellicht sport jij al regelmatig, maar lukt het je maar niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Dan moet je beslist de Better Belly methode eens proberen. Door de diepgaande werking van deze tailleband met infraroodstraling, zal je lichaam tijdens het sporten extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Dit ondersteunt de lokale vetverbranding in je probleemzones. Wanneer je drie keer per week met de Better Belly om traint, mag je verwachten dat je na vier weken één à twee kledingmaten minder hebt. Bijkomend voordeel is dat de Better Belly nog veel meer positieve effecten heeft, zoals ondersteuning van herstel van blessures, vermindering van rug- en menstruatieklachten en bevordering van een goede nachtrust.

  Kettlebell
  Sinds kort wordt er bij Leefstijlcentrum FitXpress ook Kettlebelltraining gegeven. Deze intensieve training zorg voor een grote verbranding van vet en een grote toename van versterking van de spieren. De Kettlebell ziet eruit als een metalen kanonskogel met een handvat en is het ultieme trainingsapparaat voor fysieke training. Het laat lichaamsvet bijna letterlijk smelten zonder dieet of aerobics. Als je overgewicht hebt, zul je slanker worden. Als je mager bent, zul je gespierder worden. Kom informeren naar de mogelijkheden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply