Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe gaat het écht met je?
  Rate this post

  Een van de oorzaken van het ontstaan van stress en vermoeidheid is dat mensen het contact met hun gevoel, met hun lichaam verliezen.

  Als je je gevoel van stress of andere negatieve gevoelens niet onderkent, veroorzaakt dit spierspanning, stress en vermoeidheid. Maar hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, hoe meer rust en balans je in jezelf zult ervaren. Daarom is het belangrijk om regelmatig stil te staan bij jezelf en contact te maken met hoe het écht met je gaat. Het is soms fijn om dat te doen met iemand die onvoorwaardelijk naast je staat en zonder oordeel naar je luistert, iemand die je uitdaagt of je uitnodigt om vanuit een ander perspectief je kijken. Ik vind het mooi en ontroerend om te zien wat er gebeurt als mensen zich durven te openen, zich bewust worden van en contact maken met wie ze écht zijn. Om ontspannen en opgeladen weer de deur uit te gaan. Daar ligt mijn passie!

  Technieken
  Bewustwording gaat over beseffen wat er in je omgaat, observeren hoe je op anderen reageert en van waaruit, weten wie je in essentie bent, én over je leven bewust vorm geven zoals jij dat wilt. Daarvan krijg je weer energie! Coaching of Energetisch Lichaamswerk kan je daarbij helpen. Een liefdevol en aandachtig gegeven massage werkt ook heel ondersteunend bij herstel van stress en vermoeidheid. Je hoofd komt ervan tot rust en het nodigt je uit om weer voeling te krijgen met jezelf. Mijn kracht bij coaching en lichaamswerk ligt in de combinatie van verschillende praktische technieken, aandachtige aanraking, energetische oefeningen en healing, afgestemd op jouw behoefte en op een manier die voor jou waardevol is.

  Coaching op bewustwording
  Door coaching leert je bewust te worden van je gevoelens en verlangens, met wat waar en belangrijk is voor jou, om van daaruit bewuster te handelen en keuzes te maken. Voordat er iets nieuws kan komen zal er eerst ruimte gecreëerd moeten worden. Dat betekent loslaten: tijd om oude beperkende overtuigingen, aannames en ideeën over jezelf los te laten. Tijd om te doen wat écht bij jou past en steeds meer te worden wie je écht bent. Dat geeft ruimte, rust en heel veel energie! Coaching helpt je bij het (terug)vinden van de weg naar je hart, zodat je (weer) een leven kunt leiden vanuit bezieling, authenticiteit en lichtheid en innerlijk leiderschap. Bij coaching ligt de nadruk vooral op gesprekken. Je kunt ook kiezen voor Energetisch Lichaamswerk (lichaamsgerichte coaching). Hierbij is de aandacht nog meer naar binnen gericht.

  Twee reacties van mijn klanten:
  “ Je hebt me laten zien wie ik echt ben.”
  “Je aanraking is heel echt. Het voelt als een ontmoeting en daardoor voel ik me erkend.”

  Door Coaching of Energtisch Lichaamswerk zul je:
  – meer rust en ruimte in jezelf ervaren
  – meer bezieling ervaren
  – meer invloed op je leven ervaren
  – emoties leren accepteren als een waardevol deel in jezelf
  – je vrijer voelen en je niet langer laten weerhouden door oordelen en verwachtingen van anderen
  – meer zelfvertrouwen ervaren

  Dus… hoe gaat het écht met jou? Wie wil je écht zijn? Het mooiste dat je namelijk kunt worden is je vitale en ontspannen Zelf! Waar wacht je nog op?!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply