Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Hoe hangen de dames?’

  De zomer: een heerlijke periode van terrasjes, ­barbecues en het samenzijn met je gezin. Ik zit wel eens op een terras met een glas wijn en kijk naar wat er allemaal voorbijstruint, en iedere keer vind ik het weer verbazingwekkend hoe vrouwen de ­’dames’ laten hangen, of de dames blubberen uit hun bh. Op zulke momenten zou ik deze vrouwen graag even willen meenemen naar mijn paskamer om hen dan te laten ervaren wat een goede bh voor hen zou ­kunnen betekenen. 

  Ik kan deze vrouwen helpen hun figuur beter te laten uitkomen, en dat alleen door de juiste en goede lingerie aan te laten doen. Echt waar. Zodat ze vol vertrouwen over straat kunnen in zomerkleding, die toch doorgaans dunner is dan de winterkleding en waarin alles veel zichtbaarder is.

  Wij horen dan ook vaak in de paskamer ‘Maar ik vind het zó lelijk dat je al het kant ziet door mijn shirts’. Wij begrijpen dit echt, maar lieve dames: het is maar net wat voor kant je draagt. Ik draag alleen maar kanten lingerie, en nu ook dunne shirts, maar dan heb ik liever dat ze een beetje kant zien dan dat mijn dames op mijn navel hangen. Want de zwaartekracht drukt ook op mij en ik moet mijn dames een handje helpen, dus verpak ik ze in mooie, maar ook goede ondersteunende lingerie.

  Tijdens zo’n glas wijn op het terras komt ook vaak de ­vakantie aan de orde: wel of geen bikini dit jaar? Dit horen wij ook vaak in de winkel! Wij zijn van mening dat je jezelf veilig moet voelen in je badmode, en de een voelt zich veilig in een badpak en de ander in een bikini. Maar het zit vooral in de pasvorm en de juiste maat. Als vrouwen de juiste maat aan hebben, voelen zij zich al een stuk zekerder, en dat is al veel prettiger langs het zwembad of strand lopen dan constant te moeten denken ‘Zit alles nog wel op de juiste plek en blubbert het er niet overheen?’

  Maar na al die glazen wijn en barbecues doe ik aan sport om al die calorieën eraf te halen. Haha! Nee, ik sport vooral om goed in mijn lichaam te zitten. Dus een goede sport-bh is heel belangrijk. Tijdens het sporten wil ik geen last ­hebben van schuddende boobies. Mijn dames moeten gewoon netjes op hun plek blijven en zeker geen hinder geven. Dit sport dan ook veel prettiger en mijn boobies
  zijn dan ook een stuk tevredener tijdens het sporten.
  Koop daarom een goede sport-bh en investeer in goede kwaliteit. Op langere termijn heb je daar veel meer aan.

  Bij deze wil ik je een heel fijne zomer toewensen met veel terras- en strandweer, en kom eens ervaren bij ons in de winkel wat goede en mooie lingerie voor jou kan doen.
  Wij helpen jou met veel plezier en liefde, gewoon omdat
  jij dit waard bent!

  – Lida van Lavida

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply