Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe hoog leg jij de lat?
  Rate this post

  Ben je moe of lusteloos? Heb je last van concentratiestoornis of slapeloosheid? Ben je geïrriteerd of heb je problemen met je werk of spanningen in je relatie? Wordt alles je te veel, dan kan het zo maar zijn dat je een burn-out hebt.

  Waar of niet waar: een burn-out krijgen alleen mensen die een carrière najagen of perfectionist zijn. Niet waar! Het kan iedereen overkomen. Het sluipt er ongemerkt in. Soms wordt dit al jarenlang opgebouwd, stapje voor stapje, en heb je te veel van jezelf gevergd. Je hebt nooit eens de tijd genomen om goed voor jezelf te zorgen. Te weinig aandacht voor je gezin of om leuke dingen te doen met vrienden. Onze agenda staat soms bol van de afspraken. Misschien is er een gebeurtenis in je leven die er goed ingehakt heeft, maar waar je te snel overheen bent gestapt door de hectiek van de dag. Hoe hoog leg jij de lat? Het roer moet om. Je weet het wel, maar je blijft maar denken: ‘Hoe? Ik wil het wel, maar wat kan er anders?’. Het boek ‘Help, mijn gezin verzuipt!’ geeft een goed beeld van hoe ‘De Jacobs Ladder’ je snel en effectief kan helpen. (zie www.helpmijngezinverzuipt.nl). De tweedaagse training ‘De Jacobs Ladder helpt!’ kan voor jou een haalbare kaart zijn. Op twee opeenvolgende zaterdagen van 10.30 tot 15.00 uur maak je een stappenplan en krijg je inzicht in wat je blokkeert en je valkuilen zijn. We maken samen een persoonlijk plan van aanpak: ‘Hoe ziet mijn leven er over 3 maanden uit en over 3 jaar?’ en ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik succes heb?’. Individuele coaching is ook mogelijk.
  Denk je dat ‘De Jacobs Ladder helpt!’ iets voor jou is? Kijk dan op de website voor meer informatie over mij en mijn werkwijze.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply