Rate this post
 • ‘Hoe hou ik alle ballen in de lucht?’
  Rate this post

  Ken jij ook zo’n moeder die alles onder controle lijkt te hebben? Die het huishouden zelf doet, ervoor zorgt dat iedereen op tijd is, de opvoeding van de kinderen moeiteloos doet en ook nog eens tijd heeft om leuke dingen met ze te doen, en dat allemaal naast een betaalde baan?

  In veel gezinnen met jonge kinderen gaat het er echter zo niet aan toe. Het is voor ouders met jonge kinderen net als jongleren: heel ingewikkeld om alle ballen in de lucht te houden. Niet voor niets noemen we de periode met jonge kinderen ook wel de ‘tropenjaren’.
  Het valt echt niet mee om de verschillende taken allemaal voor elkaar te krijgen. Juist daarom is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Want ook hier is het cliché waar: je kunt pas goed voor anderen zorgen als je goed voor jezelf zorgt. ‘Goed voor jezelf zorgen’ valt alleen niet mee als je opgeslokt wordt door alles wat er om je heen moet gebeuren. Parent Care Utrecht kan je helpen om controle te krijgen over je leven zodat je minder het gevoel hebt dat je geleefd wordt. We doen dit door samen te bekijken naar wat jij nodig hebt om al die ballen in de lucht te houden en hoe je dit in jouw leven kunt toepassen. Want vaak weten ouders wel wat ze nodig hebben, maar hebben ze het idee dat dit onmogelijk is. Maar er zijn altijd mogelijkheden! Met wat hulp kan ook jij alle ballen in de lucht houden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply