Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Autisme: in en uit verbinding

  Kinderen met autisme zijn hier op aarde met een boodschap. Zij willen ons iets vertellen; houden ons een spiegel voor.  Zij zijn niet voor niets nu met zovelen.  Zij kunnen geen verbinding meer voelen met zichzelf en sluiten zich af voor indrukken van buitenaf. Dat is de spiegel die zij ons voorhouden. De samenleving is die verbinding kwijt: in verbinding zijn met jezelf en met anderen.

  Ik ben ervan overtuigd dat vrijwel ieder kind aanzienlijk kan verbeteren of zelfs volledig kan genezen, omdat hun hersenen niet beschadigd zijn maar geblokkeerd. Wanneer er hersen­beschadiging is opgetreden, zoals kan voorkomen bij sommige hersenziekten, heftige epileptische aanvallen of na hersenvliesontsteking (meningitis) of hersenontsteking (encephalitis), is een volledige genezing mogelijk niet haalbaar.  Toch worden de meeste kinderen gezond geboren en ontwikkelen ze zich in het  begin normaal.
  Waardoor kan een kind dan plotseling terugvallen en zijn vaardigheden kwijtraken die hij in de eerste 12 tot 24 maanden heeft ontwikkeld? In de genen van het kind kan wel een zekere gevoeligheid zitten om autisme te ontwikkelen, namelijk als er door verschillende oorzaken schade wordt toegebracht aan zijn gezond functionerende hersenen. Autisme is niet het resultaat van blijvende schade aan het hersenweefsel; er is slechts sprake van een blokkade die het normaal functioneren van de hersenen onmogelijk maakt.
  Autisme is geen blijvende lichamelijke ziekte maar een energetische ziekte, en er is niet slechts één oorzaak voor het ontstaan van autisme. Autisme ontstaat door een opeenstapeling van verschillende factoren. NEI is hier een geweldige methode voor. Emotionele blokkades kunnen hiermee opgeruimd worden; zelfs datgene wat doorgegeven wordt van generatie op generatie. Tevens maak ik gebruik van  homeopathie voor het ontstoren van medicatie en vaccinaties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply