Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe houd je je relatie elastisch?
  Rate this post

  Je relatie is net als een elastiek. Af en toe staan jij en je partner wat verder uit elkaar en dan komen jullie weer dichterbij elkaar. Helemaal niks mis mee, want je hebt je eigen leven en je hoeft niet de hele dag op elkaars lip te zitten. Deze elastische beweging houdt jullie relatie interessant en bevredigend. Maar wat doe je als de afstand steeds groter lijkt te worden en het elastiekje dreigt uit te drogen? Dan is het tijd om de volgende tips in te zetten!

  ✓ Om weer dichterbij elkaar te komen, is ontspanning heel belangrijk. Haal een lekker ruikende massageolie in huis en bouw je slaapkamer om tot massagesalon. Je hoeft echt geen topmasseur te zijn; het draait allemaal om oprechte aandacht voor elkaar. Aanraking brengt jullie dichter bij elkaar!

  ✓ Met deze tip sla je twee vliegen in één klap: als je samen een lekker gerecht kookt, ben je dichtbij elkaar en dat voelt fijn en vertrouwd. Bovendien werken jullie samen aan een ‘project’ waar je direct resultaat van hebt in de vorm van een lekker gerecht. ­Nuttig dit samen bij kaarslicht met een wijntje of biertje en geniet!
  ✓ Het is verfrissend om soms niet thuis te cocoonen, maar juist de hort op te gaan. Nieuwe omgeving, nieuwe ervaringen, ­nieuwe energie! Eigenlijk maakt het niet eens uit waar je naartoe gaat, als je maar ­samen bent. Dit komt jullie relatie ten goede, want je hebt weer eens iets nieuws om over te praten en die nieuwe energie werkt door in jullie allebei. Win-win!

  ✓ Je hebt vast beiden de neiging om ’s avonds achter je mobiel te kruipen voor een stukje ‘ontspanning’. Leg dat ding toch weg en kijk elkaar weer eens diep in de ogen. Wat is nu belangrijker: de online wereld of de realiteit die naast je zit? Juist!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply