Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe is het écht met jouw gezondheid gesteld?
  Rate this post

  Natuurlijk vind jij het belangrijk dat je lichaam in topconditie is. Je hebt er immers maar één! Je wilt een gezond en sterk lichaam dat je hele leven meegaat. Je doet er dan ook alles aan om dat te realiseren. In je drukke leven maak je tijd vrij voor voldoende beweging, let je op je voeding en zorg je voor voldoende nachtrust.

  Maar is dat wel genoeg? En hoe meet je eigenlijk precies of je lichaam vitaal is? Bestond er maar een soort test die je vertelt hoe jouw lichaam ervoor staat, zodat je precies weet wat je moet veranderen.

  Eén druppel bloed
  Die test bestaat! Elvira Zwanikken van Body-Pitstop heeft aan één druppel bloed genoeg om in een laboratorium te laten testen of jouw lichaam nog in topconditie is. Elvira: ‘De test laat niet alleen zien hoe het je lichaam gesteld is. Hij is ook geschikt voor mensen die willen weten of er ontstekingen in het lichaam zitten zonder dat ze zich daarvan bewust zijn. Ook als je vitaminen of supplementen slikt en wilt weten of die wel goed worden opgenomen, kan de test hierover inzichten bieden.’

  De conditie van jouw cellen
  De conditie van je cellen is ook erg belangrijk én meetbaar met de test. Wist jij bijvoorbeeld dat, wanneer de wanden van je cellen verhard zijn, voedingsstoffen niet goed worden opgenomen? En dat je vaak al vroegtijdig iets kunt doen om de ontwikkeling van welvaartsziekten te voorkomen? Elvira geeft op basis van de uitslag van de test adviezen over de stappen die jij kunt nemen voor de verbetering of het behoud van de vitaliteit van je lichaam: ‘De test is een mooie manier om de ontwikkeling van ziektes en ontstekingen tijdig op te sporen. Nog voordat jij zelf voelt dat er iets mis is!’

  Wat kost de test?
  De test wordt geanalyseerd in een GMP-gecertificeerd laboratorium. De testafspraak duurt 45 minuten en kost 80 euro. Bij deze prijs zit de test inbegrepen.

  Wist je dat …
  … deze test bij Body-Pitstop verkrijgbaar is?
  … de behandelingen van Body-Pitstop vergoed worden door de aanvullende zorgverzekering?

  Bij welke klachten kun je de test doen?
  – moeheid / energietekort
  – hormonale disbalans onderzoeken
  – PMS-klachten
  – opvliegers, menopauzale klachten
  – vermoedelijke onsteking
  – stress
  – hart- en vaatziekten
  – verhoogde bloeddruk
  – verhoogd cholesterol
  – gewrichtsklachten
  – astmatische klachten
  – huidproblemen
  – leerproblemen, AD(H)D, dyslexie
  – darmproblemen
  – allergieën
  – tandvleesontstekingen / aften
  – verminderde weerstand
  – chronische verkoudheid

  De test biedt ook inzicht wanneer je:
  … zwanger bent of wilt worden
  … borstvoeding geeft

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply