Rate this post
 • Hoe jij jouw tuin makkelijk opknapt
  Rate this post

  Heb je door de drukte een tijdje niets aan je tuin kunnen doen? Of had je simpelweg er even geen zin in? Lees dan hier hoe jij jouw tuin weer laat stralen.

  Tuinmeubels
  Door nieuwe tuinmeubels kan je de stijl van je tuin totaal veranderen. Je kunt ook ervoor kiezen je oude tuinmeubels op te knappen. Dit is goedkoper en ook nog eens duurzaam. Plastic tuinmeubels kan je met een likje verf een andere look geven. Houten tuinmeubels kan je opschuren. Je houten tuintafel kan je zelfs een andere vorm zagen als je wilt. Om het af te maken kan je ook je houten tuinmeubels opnieuw verven. Wil je sneller klaar zijn? Dan kan jij jouw tuinmeubels opfleuren met decoraties, zoals een nieuw tafelkleed of kussentjes.

  Gras
  Echt gras moet je regelmatig bijhouden. Voordat je het weet is het gras weer erg lang. Hierdoor ziet je tuin er snel armoedig uit zien. Je kunt natuurlijk tegels plaatsen in je tuin, maar hierdoor ziet je tuin er minder groen uit. Tegels kunnen ook een kille uitstraling geven aan je tuin. Een goed alternatief is om te kiezen voor kunstgras via kunstgras-online.nl. Dit is simpel te plaatsen en je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je gras er niet mooi uitziet. Je tuin zal er altijd uit zien alsof het net gemaaid is. Voordelen van kunstgras zijn onder andere dat je nooit meer hoeft te sproeien en nooit meer hoeft gras te maaien. Misschien wel het grootste voordeel is dat je nooit meer onkruid hoeft te verwijderen.

  Schutting
  Een schutting van oud hout laat je tuin er meteen een stuk minder mooi uitzien. Onderhoud deze daarom goed en laat deze op tijd vervangen. Bespreek met je buren hoe je de kosten kunt verdelen. In plaats van een houten schutting kan je ook kiezen voor een heg. Een voordeel van een heg is dat het zorgt voor verkoeling op warme dagen. Ook vangt het regen op. Als je een kleine tuin hebt is een heg aan te bevelen. Door een schutting kan je tuin nog kleiner lijken. Een heg staat ook een stuk gezelliger dan een houten schutting.

  Decoraties
  Door een aantal decoraties toe te voegen ziet je tuin er meteen een stuk anders uit. Je kunt bijvoorbeeld leuke muurverlichting neerzetten in je tuin. Daarnaast kan je sfeer creëren door beeldjes of schilderijtjes in je tuin te zetten.

  Houd je er niet van om te vaak bezig te zijn met je tuin? Kies dan vooral de opties die makkelijk te onderhouden zijn, zoals kunstgras en planten die weinig water nodig hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply