Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe kan de huidtherapeut jou blij maken?
  Rate this post

  Zie je elke ochtend als je in de spiegel kijkt mee-eters, rode bultjes, puisten en acnelittekens? Of heb je last van ongewenste haargroei of een ander huidprobleem? Heb je verschillende middeltjes geprobeerd? Maar nog niets gevonden wat het gewenste resultaat opleverde? Ben je het zat en wil je er iets aan laten doen? Dan ben je bij de huidtherapeut aan het goede adres!

  Onzeker door acne
  Een van de meest voorkomende huidaandoeningen waarmee de huidtherapeut je kan helpen, is acne. Gemiddeld heeft 85% van de mensen tussen 12 en 25 jaar in meer of mindere mate last van onzuiverheden in het gezicht, op de borst, de rug en de schouders. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakeconsult bespreken de huidtherapeuten je klachten, doen ze een uitgebreide huidanalyse, nemen ze jouw manier van huidverzorging door en stellen ze een behandelplan op maat op dat is afgestemd op jouw huid en wensen. De behandelingen hebben als resultaat dat de acne vermindert en onder controle blijft. Hierbij worden ook meteen de bestaande huidbeschadigingen, zoals littekens door acne, behandeld. Zo voel jij je weer zelfverzekerd en zijn sociale activiteiten niet langer confronterend. Als je ’s ochtends in de spiegel kijkt, begin je jouw dag met een goed gevoel!

  Storende haargroei?
  Erger jij ook zo erg om elke week, of misschien nog vaker, je armen, benen of gezichtsharen te verwijderen? Of heb je last van ingegroeide haren? Heb je overmatig of storende haargroei op plekken waar je ze niet wilt hebben? En vind je dit vervelend? Goed nieuws: door middel van laserontharen kun je gemiddeld 70 à 90 procent haarvermindering verkrijgen. Huidkliniek Utrecht is gespecialiseerd in laserontharing van alle huidtypes. De huidtherapeuten zijn zeer ervaren in het verwijderen van storende haargroei. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakeconsult wordt een uitgebreide huidanalyse uitgevoerd. Na de analyse wordt beoordeeld of de gewenste behandellocatie en haarsoort geschikt is voor definitieve laserontharing. Op basis daarvan wordt een behandelplan op maat voor je op opgesteld. Huidkliniek Utrecht heeft meerdere ontharingslasers (Alexandrite en Nd-YAG laser) die tevens gecombineerd kunnen worden, voor een doelmatig en zeer effectief resultaat.

  Goed om te weten!
  Veel zorgverzekeraars vergoeden bij een aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk de kosten van diverse behandelingen, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen risico. Informeer bij je zorgverzekeraar naar je polisvoorwaarden.

  Over Huidkliniek Utrecht
  Bij Huidkliniek Utrecht word je behandeld door erkende huidtherapeuten. Eigenares Sanne Poormohsen: ‘Wij bieden huid- en laserbehandelingen op maat, omdat wij als geen ander weten dat iedere huid uniek is. Onze huidtherapeuten nemen uitgebreid de tijd voor je. Wij geven een eerlijk en duidelijk advies. Tevens worden uitsluitend behandelingen gegeven waarvan wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond en bewezen dat ze effectief zijn. Betrouwbare voorlichting en informatie gecombineerd met een zorgvuldige en doelgerichte behandeling zorgen voor het optimale resultaat! Wij garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit voor je behandeling.’

  Huidkliniek Utrecht is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG-registratie), én heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply