Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hoe kan je er leuk uitzien met mondkapje

  Het mondkapje is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is het nieuwe normaal geworden. Alleen wil iedereen er wel leuk uitzien. Door middel van deze blog wil ik je vertellen hoe je er leuk uit kan zien, maar ook hoe je een mondkapje goed kan gebruiken en wat een niet-medisch mondmasker is.

  Wat is een niet-medisch masker?
  Een niet-medisch mondmasker draag je voor de veiligheid van een anders. Door het dragen van een mondkapje verklein je de kans dat die druppels in de lucht verspreiden. Wat veel mensen vergeten is dat jij niet beschermd bent. Dit komt doordat de niet-medische-maskers een lage filtercapaciteit hebben. De maskers zijn niet in staat om de fijnste deeltjes uit de lucht te filteren.

  Hoe gebruik je een mondkapje goed?
  Het is erg belangrijk dat je het mondkapje goed gebruikt, doe je dat niet dan beschermt het niet juist. Het is belangrijk dat het goed aansluit bij de mond en neus. Ook is het van belang dat wanneer je het mondkapje draagt niet aanraakt. Doe je dat wel dan breng je mogelijke virusdeeltjes aan op je mondkapje. Daarnaast moet je een wegwerp mondkapje na gebruik weggooien en je handen goed wassen.

  Fashionable mondkapje dragen
  Wil je graag stijlvol eruit zien als je een mondkapje op? Dat kan gewoon, hier zijn enkele tips wat je kan helpen. Nu is je vraag waarschijnlijk hoe kan dat? Door middel van het matchen met print of kleur bij je outfit kan het er al super stijlvol uitzien. Er zijn nu heel veel katoenen mondkapjes op de markt die vele leuke kleuren en printjes bevatten. Daarnaast hebben vaak vrouwen een tas bij zich die je natuurlijk ook zou kunnen matchen met je mondkapje waardoor je accessoires goed bij elkaar passen. Doordat er nu vooral veel mondkapjes gedragen worden, kan je jouw make-up ook op aanpassen. Waardoor je ogen nu de aandacht kunnen trekken, zo kan je ogen laten spreken. Ook zijn niet super grote oorbellen handig. Door kleine hangers of knopjes te dragen heb je minder snel last dat je oorbellen erachter blijven haken. Ook door je haar half op te steken of vast te dragen, laat je de focus vallen op de oorbellen en op je haar. Waardoor je er alsnog stijlvol uitziet.

  Als je toch klachten krijgt wat dan?
  De klachten waar je last van zou  kunnen krijgen zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid of verhoging tot 38 graden celcius. Daarnaast kan plotselinge verlies van reuk en/of smaak ook een verschijnsel van het coronavirus.Heb je last van deze klachten blijf dan thuis tot de uitslag van de test bekend is. Ontvang geen bezoek en ga geen boodschappen doen. Verder houd afstand, was je handen en ontvang het aantal mensen thuis dat is toegestaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply