fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hoe krijg ik mijn ex terug?

  Wil je jouw ex terug? Dan is het belangrijk om een aantal stappen te doorlopen. In dit artikel bespreken we hoe je dit het best aan kunt pakken en met welk proces je te maken krijgt.

  Oorzaak van relatiebreuk analyseren
  Allereerst is het belangrijk om bij het einde van jullie relatie stil te staan. Je kunt jouw ex alleen weer terugwinnen als je weet hoe het zover gekomen is. Wat was jullie motivatie om de relatie te verbreken? Kwam dit van beide kanten of van één van jullie? Door naar een antwoord op dit soort vragen te zoeken is het mogelijk mogelijk om op een later moment conclusies te trekken. Zo kun je beter beoordelen of het zin heeft om jullie relatie een tweede kans te geven.

  Fouten accepteren
  Bij het verbreken van een relatie zijn er aan beide kanten fouten gemaakt. Het is belangrijk om fouten te accepteren en elkaar waar nodig te vergeven. Dit schept ruimte om een nieuwe relatie te beginnen of het opnieuw met je ex te proberen. Ook maakt dit jullie beide gelukkiger. Als vanzelfsprekend is dit een stuk lastiger als jullie elkaar diep geraakt hebt. Daarnaast is het zo dat vergeven niet hoeft te betekenen dat je gedragingen uit het verleden goedkeurt. Het vinden van een zekere berusting is het belangrijkst.

  Aandacht aan jezelf besteden
  Nu er een einde gekomen is aan jullie relatie, is het belangrijk om meer tijd aan jezelf te besteden. Je kunt vaker gaan sporten, een nieuwe hobby zoeken, meer tijd aan jouw werk besteden of tijd investeren in jouw sociale leven. Ook is het belangrijk om af en toe alleen te zijn. Zo kun je tot rust komen en nieuwe inzichten verwerven.

  Geduldig zijn
  Nu is het belangrijk om geduldig te zijn. Geduldig tot je het verdriet verwerkt hebt dat jullie breuk heeft veroorzaakt. Omdat het kwijtraken van een partner zal voelen als een soort rouwproces, kan dit best lang duren en intens zijn. Pas na enkele weken of maanden kun je de draad weer een beetje oppakken en merk je dat er nieuwe mogelijkheden zijn.

  Opnieuw proberen of een nieuwe partner zoeken
  Je kunt tot de conclusie komen dat je weer een relatie met je ex wilt beginnen. Ook kan het zo zijn dat je openstaat voor een nieuwe relatie met iemand anders. Probeer niet te snel weer met een nieuwe relatie te beginnen, anders bestaat het gevaar dat je in een zogenaamde rebound relatie terechtkomt. Ditzelfde kan trouwens gebeuren als je snel weer besluit door te gaan met je ex. Doe het rustig aan en bouw het stap voor stap op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Anne Marieke op juli 1, 2019, 10:17 am

  Hallo, mijn naam is Anne Marieke, ik kom uit Amsterdam, maar ik woon met mijn man in Waterton Lakes National Park, Canada. Woorden kunnen niet verklaren hoe opgewonden ik ben voor het herstel van mijn gebroken huwelijk en nu is mijn man volledig terug nadat hij mij en onze kinderen aan een andere vrouw heeft nagelaten. We zijn al vijfentwintig jaar getrouwd en tijdens ons huwelijk hebben we een aantal strijdpogingen doorstaan ​​totdat hij uiteindelijk met onze kinderen vertrok en naar Melbourne verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Alle contactmiddelen geblokkeerd, waardoor communicatie ongeldig is. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen voor mijn kinderen sterk te zijn, maar ik kon de pijnen die mijn hart plaagden niet beheersen, ik was verteerd door verdriet en pijn omdat ik echt van hem hield. Ik denk elke dag en nacht aan hem en houd altijd van hem om bij mij terug te komen, ik werd letterlijk gek en had een goddelijke interventie nodig, dus vertelde ik al mijn problemen aan een vriend van mij die soortgelijke uitdagingen had. Ze leidde me naar een zeer krachtige man genaamd Doctor osagiede. Ze zei dat hij de enige reden was voor het geluk dat ze tot op heden genoot. Dr. osagiede kan helpen bij het herstellen van verbroken relaties, ze zei dat ik het moest berechten. Ik nam contact met hem op in zijn Email-adres en hij gaf me instructies over wat ik moest doen en toen deed ik het, dus hij deed een liefde voor mij. Tot mijn grote verbazing belde mijn man na drie weken en zei dat ik hem net zo veel miste als de kinderen, ik was zo verrast, mijn hart was vervuld van vreugde en opwinding en ik begon mijn tranen te verduisteren. Hij verontschuldigde zich voor zijn fout en verontschuldigde zich voor de pijn die hij me en de kinderen had aangedaan. Dat is de manier waarop hij met veel liefde en vreugde naar ons terugkeerde en vanaf die dag was ons huwelijk sterker dan daarvoor. Dankzij Drosagiede is hij zeer krachtig, dus besloot ik mijn verhaal te delen vanwege die vrouwen en mannen. wie heeft ervaren wat er is gebeurd. Ik wil dat je weet dat er een oplossing is. Drosagiede is de oplossing, een echte en krachtige gieter die lange tijd heeft gebeden om vrouwen en kinderen te helpen in tijden van pijn. En heeft ook spreuken om hiv, kanker, enz. Te genezen. Neem contact met hem op via zijn e-mail doctorosagiede75@gmail.com GOED GELUK.

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Giovanni Roel op juli 22, 2019, 9:05 am

  Godzijdank, ik geloofde in DR osagiede na het lezen van zoveel getuigenissen van zijn werk en besloot contact met hem op te nemen. Ik ben Giovanni Roel. Ik schrijf mijn eigen getuigenis dat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Voordat ik DR Osagiede ontmoette, voelde ik dat het een bijgelovig geloof was en dat de spreuken niet wetenschappelijk bewezen waren, maar die spreuk zorgde ervoor dat ik iets anders geloofde. HIJ IS EEN GOEDE MAN. Ik vond mijn ex-vrouw met de hulp van deze man na 4 jaar pogingen, maar het was niet mogelijk om iets te laten zien. Als je een getuigenis van DR Osagiede leest, is dat waar. Mijn vrouw Sharon had me meer dan 4 jaar achtergelaten en ik zou haar graag terug willen hebben en haar willen vragen om terug te komen, maar ze was doof voor mij en maakte me in het openbaar absurd. Dr. osagiede werd naar mij verwezen door een van mijn vrienden die hij ook op mijn werkplek had geholpen en ik vertelde hem dat hij bijgelovig was en dat hij gek was om in zulke fetisjistische dingen te geloven. Maar na zoveel gedachten hierover, ging ik om het online te krijgen en besloot om hem per e-mail te contacteren. Hij gaf me snel zijn mobiele telefoonnummer en we hebben ook lang gepraat. Hij is de beste. Voordat hij de baan spelde, had ik al een verzekering. Binnen 3 dagen, mijn ex-vrouw kwam na 4 jaar van spot om een ​​nutteloze man te zijn, kwam om me te zien en vroeg me deze keer. Ik wist niet wat deze man deed, maar hij kan het heel goed voor me doen. Ik dank hem en mijn vriend voor het feit dat hij hem elke dag van mijn leven kent. Ik denk dat hij iedereen zal helpen die om hulp vraagt. Je neemt contact met hem op via doctorosagiede75@gmail.com of whatsapp +2349014523836 veel succes
  en hij is ook in staat om …
  1) liefdesgames
  2) verloren liefdespreuken
  3) echtscheiding
  4) echtgenoten van echtgenoten
  5) betoverde map
  6) oplossende spreuken
  7) simuleer een kleine, liefhebbende vriend
  8.) je wordt gepromoveerd in de spelling van je kantoor / loterij
  9) zal je liefde bevredigen
  10) je wilt rijk zijn
  doctorosagiede75@gmail.com of
  whatsapp +2349014523836

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Sanne Daan op juli 25, 2019, 10:22 pm

  Hallo mijn naam is Sanne Daan, ik kom uit Rotterdam, maar ik verhuis met mijn man naar België. Ik heb online interessante verhalen gelezen over hoe sommige verbroken relaties zijn gerepareerd door krachtige magische spellcasters. Ik dacht dat het allemaal leugens waren, ik had problemen in mijn relatie met mijn man met wie ik lang getrouwd was en we gezegend zijn met twee kinderen. Ik was verrast toen hij thuiskwam met een andere vrouw en mij vertelde dat hij zonder reden moe van mij was, ik probeerde hem te vragen wat het probleem is dat mijn woorden op dove oren vielen, ik moet het bewegen omdat ik pijn heb van zie een andere vrouw op hetzelfde dak met mij, ik was vernietigd en verdrietig tijdens deze periode moet ik een vriend vertellen over mijn ervaring, zij vertelde me dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat mijn man terug zou komen. Ik vroeg me af hoe het mogelijk zou zijn, ze vertelde me dat ze me zou introduceren in een spellcaster-naam, Drigbinovia, wat een zeer krachtige spellcaster is. Aanvankelijk twijfelde ik omdat ik niet in dat soort dingen geloofde, ik handelde niet tegenover de caster en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed wat hij mij vroeg te doen, hij vertelde me ook dat dit een uitgemaakte zaak is dat ik maak me geen zorgen over mijn man en belde me van stuurde me een bericht, dat mijn man we terugkomen en om vergeving smeken in slechts twee dagen tijd, tot mijn verbazing, mijn man belde me de volgende dag en begon te huilen voordat ik hem vergaf is tot dat moment niet gezond gebleven. Ik ben altijd verrast door dit prachtige wonder dat zich in mijn leven heeft voorgedaan, mijn man en onze twee kinderen zijn samen en we zijn meer dan ooit blij als iemand zo’n probleem in je relatie ervaart, kun je contact opnemen met deze geweldige caster op zijn e-mail [doctorigbinovia93@gmail.com] je kunt het op whatsapp zetten op +2348144480786, laat geen enkele vrouw jouw plaats in je relatie innemen

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door Alexandra op augustus 1, 2019, 7:07 pm

  Hallo, ik ben hier om te getuigen van een betrouwbare en competente profeet, sommigen geloven misschien dat ik hem kwam adverteren, ja, ik accepteer het, omdat hij het des te meer verdient omdat hij erin slaagde om mijn liefste wens in minder dan een maand realiseren. Het is bijna 4 jaar geleden dat ik een eenzaam leven leidde met mijn drie kinderen onder mijn hoede, omdat mijn man het huis verliet, overtuigde om elders een betere vrouw te vinden, ik was zo gefrustreerd vanwege deze ervaring dat dus ik kwam de profeet Douglas tegen. een vrouw die haar man 2 jaar op internet heeft achtergelaten, ik zei net tegen mezelf dat het mijn tijd van verlossing was en dat ik deze informatie goed moest gebruiken, dus ik heb haar contacten gekopieerd en contact opgenomen, het komt van vertel me dat hij niet bang hoeft te zijn dat hij een liefdesbetovering op mijn man uitspreekt, zodat hij weer van me kan houden zoals hij eerder deed. de profeet vertelde me wat ik moest doen en ik was verplicht hem te beantwoorden en ik gehoorzaamde hem eenvoudigweg. De instructies die de profeet me gaf, verbaasden me zo erg dat ik op mijn deur en hier smeekte mijn knielende man dat ik hem vergeef dat hij geen reden had vanwege frustraties. en de kinderen hebben het geaccepteerd en ev Alles is in orde, ik ben altijd verrast en verrast dat er nog steeds mensen van vertrouwen op internet zijn als je vandaag de hulp van de profeet Jacob Douglas wilt, jij kan op een van de volgende manieren contact met hem opnemen
  E-mail: ultimatesolutionspellcaster@gmail.com
  Whatsapp-nummer: +2348050676586

  Beantwoorden →
 • Geplaatst door tracy sommer op augustus 12, 2019, 1:09 pm

  Mijn naam is Tracy Sommer. Dit is een zeer vreugdevolle dag van mijn leven vanwege de hulp die Dr. Akobe me heeft geboden door me te helpen mijn ex-man terug te krijgen met
  zijn betovering van magie en liefde. ik was 6 jaar getrouwd en het was zo verschrikkelijk omdat mijn man me echt bedroog en op zoek was naar een scheiding
  maar toen ik Dr.Akobe e-mail op internet tegenkwam over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen om hun ex terug te krijgen en de relatie te helpen herstellen. en
  mensen om gelukkig te zijn in hun relatie. ik legde hem mijn situatie uit en zocht vervolgens zijn hulp, maar tot mijn grootste verrassing vertelde hij me dat hij dat zou doen
  help me met mijn zaak en hier vier ik nu omdat mijn man volledig voorgoed is veranderd. Hij wil altijd bij me zijn en kan niets doen
  zonder mijn cadeau. Ik geniet echt van mijn huwelijk, wat een geweldige viering. ik blijf op internet getuigen omdat Dr. Akobe dat is
  echt een echte spell caster. HEB JE HULP NODIG DAN CONTACT MET ARTS Akobe NU VIA E-MAIL: oriarewoakobe@gmail.com of bel +2349034535620. Hij is het enige antwoord op uw probleem en laat u voelen
  gelukkig in je relatie. en hij is ook perfect in 1 LIEFDE SPELL 2 WIN EX TERUG 3 FRUIT VAN DE VROUW 4 PROMOTIE SPELL 5 BESCHERMING SPELL 6 ZAKEN
  SPELL 7 GOEDE BAAN SPELL 8 LOTTERY SPELL en COURT CASE SPELL.

  Beantwoorden →