Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hoe kun je gezond én lekker eten?

  Lekker eten wil iedereen. Maar gezond eten ook. Hoe kun je dit combineren? En wat is tegenwoordig nog gezond?

  De vijf elementenleer gaat uit van de energetische waarde van voeding. Elk voedingsmiddel hoort bij een van de vijf elementen. Als je ­verschillende voedingsmiddelen op de juiste wijze met elkaar combineert, zorgt dit ervoor dat je de voedingsstoffen en energie er optimaal uithaalt. De elementen voeden en versterken elkaar.
  Wanneer je een maaltijd samenstelt volgens de vijf elementen, geef je die een extra boost. Elk element is gekoppeld aan een van de vijf smaken: zout, scherp, zout, zuur en bitter. De combinatie van deze smaken ondersteunt de optimale verbranding door je spijsver­teringsstelsel.
  Als je naar een persoon kijkt, dan heeft eenieder een eigen karakter, een persoonlijke blauwdruk van de vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal.
  Wanneer de energie tussen deze elementen onvoldoende stroomt, haal je minder uit je dag. Met voeding kun je er eenvoudig voor zorgen dat je energie gedurende de hele dag stroomt. Als je in je maaltijden alle elementen laat terugkomen, haal je hier meer voedingsstoffen uit en voel je je beter.

  Mira Kuipers van ‘MeerGlans’ helpt jou via een (persoonlijk) voedingsadvies om de vijf elementen in jouw leven in balans te brengen. Vanuit jouw persoonlijke elementenblauwdruk kijken jullie samen naar hoe jij met (aangepaste) voeding jouw energie weer stromend kan krijgen. Je voelt je energieker en je staat meer in je kracht. Jouw leven krijgt meer glans!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply