Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe nu verder…?
  Rate this post

  Bij tijd en wijle heb je momenten dat het leven je kan aanvliegen. Dat je door zorgen in beslag wordt genomen, zodat je de verbinding met jezelf verliest en daardoor met je omgeving. Dat een wervelwind van gedachten door je heen raast. We kennen allemaal fases waarin het leven pijn doet en we ons beperkt voelen. Het gevoel het even niet meer te weten en vast te zitten.

  Het vernemen van de diagnose ‘kanker’ is een schokkende ervaring. Het ene moment word je overspoeld door emoties. Het andere moment lijkt het alsof het allemaal een boze droom is. Of dat je het gevoel hebt dat het allemaal over iemand anders gaat. Dit is een normale manier van verwerken.
  Verdriet, angst, machteloosheid, schuldgevoel, onbegrip, boosheid en hoop: gevoelens en emoties die afwisselend kunnen voorkomen. Een veelheid aan gevoelens en reacties die
  normaal zijn in deze ‘abnormale’ situatie.
  Kunnen omgaan met veranderingen en
  weerstand kost tijd en energie.
  Coaching helpt je om op nieuwsgierige en eerlijke wijze te kijken naar jouw leven en de processen die zich daarin afspelen. Je gaat zien waar je vastzit in bepaalde situaties en hoe je hier weer beweging in kunt brengen. Je blik op de werkelijkheid wordt verruimd. Coaching schenkt rust en helderheid in je hoofd. Het helpt je focussen op wat echt belangrijk voor je is en daar de praktische stappen toe te zetten.
  Pura Vida Coaching kan een richtingwijzer voor je zijn om die stap te zetten, zodat jij kunt omgaan met dat wat op je pad komt. Pura Vida Coaching zet je in beweging. Van stagnatie
  naar Sprankeling!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply