Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe verzorg je je huid tijdens de winter?
  Rate this post

  We stellen je onze nieuwe columniste Monique voor, de huidcoach in de regio en eigenaresse van Huidverbeteringsinstituut Odeon. Elk kwartaal zal zij een column schrijven en leuke tips, tricks en ervaringen met jou delen op het gebied van anti-aging en huidverbetering!

  Monique: ‘In het mooie Westervoort aan de IJsseldijk is Huidverbeteringsinstituut Odeon gevestigd. De naam ‘Odeon’ komt eigenlijk uit het toen nog kleine visser dorpje Side. Door de rust, gastvrijheid en de persoonlijke aandacht bleef deze naam bij mij steeds terugkomen toen ik met een andere naam voor het instituut bezig was. Huidverbeteringsinstituut Odeon staat voor huidverzorging, huidverbetering, persoonlijke aandacht en een oprecht advies. Wij zijn altijd op zoek naar de grens tussen medische ingrepen en cosmetologie.’

  Wij zijn niet één van de vele , maar voor velen wel de enige.
  Ik houd van een goed verzorgd uiterlijk, het straalt gezondheid en vitaliteit uit. Iedereen weet dat stress, luchtverontreiniging, verkeerde voedingsgewoonten, roken en zonlicht sporen achterlaten op de huid. Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe; het is een noodzaak en een goede investering voor een mooie en gezonde huid.
  In mijn praktijk heb ik dagelijks te maken met cliënten die er goed uit willen zien. Bij een eerste kennismaking begin ik altijd met een intakegesprek en huidanalyse. Dat is overigens gratis, ik vind het belangrijk om de huid en wensen goed in kaart te brengen. Pas hierna gaat de aangepaste behandeling van start. Koester elk moment!
  Ik geniet altijd weer van het effect van huidverjonging. Dat begint bij de bron met de cosmetische mesotherapie, de meest effectieve methode om de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid te brengen. Deze cosmetische mesotherapie zorgt voor een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid. Het resultaat is echt ongelooflijk, elke keer sta ik weer versteld!
  De verzorging Fresh Caviar is uniek in zijn genre. Het is de eerste gekoelde schoonheidverzorgingslijn met verse ­kaviaarcellen. Het product bevat geen parfum of ­chemische conserveringsmiddelen, zodat het op de meest gevoelige huid toegepast kan worden. Fresh Caviar-verzorging benut alle krachten van kaviaar, hydratatie, voeding en ontspanning. Het is de essentiële nectar waar de huid behoefte aan heeft, het zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt, en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
  Wanneer je huidverbetering daadwerkelijk op je lijstje hebt staan, moet je beslist eens langskomen. De huid­analyse en het intakegesprek zijn gratis en Odeon is lid van de branchevereniging ANBOS.

  – Monique

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply