Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe voel je je weer geweldig?
  Rate this post

  De meeste mensen voelen het gewicht van de zwaartekracht over zich heen gedurende de dag. Een opbouw van stress, met zorgen over de toekomst en angst voor herhalingen uit het verleden. Een slechte houding, verkeerd tillen of op een verkeerde manier iets zwaars dragen zorgt ervoor dat je je slecht voelt, moe en stijf, en dat je lichaam pijn doet.

  Maar wat kun je nou doen om je weer goed voelen? Chiropractie verbindt je lichaam weer met je innerlijk. Wat aanpassingen zullen jouw lichaam goed terugzetten en halen blokkades weg die je in de weg staan in het ritme van jouw leven; voornamelijk de informatie die stroomt door jouw zenuwstelsel, het communicatiesysteem tussen lichaam en geest. Wanneer dit eenmaal is vrijgekomen en 100% optimaal functioneert, dan treedt jouw lichaam uit de angst-, vecht- en verdedigingsmodus, komt die in een ontspannende staat, en komt jouw geest in een groeiende en bloeiende ‘state of mind’. Dit is natuurlijk helemaal belangrijk bij bijvoorbeeld kinderen die volop in de groei zijn!

  De meeste mensen wachten tot aan het moment dat het eigenlijk te laat is. Snel wordt dan een uitvlucht naar medicatie of remedies gezocht die de signalen en symptomen onderdrukken die zij voelen, om zichzelf beter te voelen. Waar ze niet bij stilstaan, is dat dit niet de kern van het probleem oplost, en uiteindelijk leidt tot een neerwaartse spiraal van zwakte en ziekte. Chiropractie heeft niks te maken met pijn en andere symptomen, omdat een chiropractor kijkt naar hoe je functioneert en hoe dit beter kan. Zo zorg je ervoor dat je je écht weer geweldig voelt!

  Succesverhalen
  Dr. Nathan de Boer is een lokaal ervaren chiropractor en heeft al ongeveer tien jaar zijn praktijk. Na een ernstig motorongeluk was hij toch weer in staat te kunnen lopen, met dank aan chiropractie. Hierdoor heeft hij zijn roeping gevonden om mensen te helpen met chiropractie. Hij heeft al meer dan 10.000 mensen mogen helpen: mensen van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Hij heeft gezorgd voor tal van succesverhalen. Belangrijk is het dat je beseft dat chiropractie net zo belangrijk is als bijvoorbeeld naar de tandarts gaan; misschien zelfs nog wel belangrijker. Je moet eigenlijk je ruggewervel regelmatig onderhouden. Regelmatig een check-up voorkomt ziekte en zorgt ervoor dat je je goed voelt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply