Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe wil jij herinnerd worden?
  Rate this post

  De meeste zaken in je leven bereid je goed voor. Als je gaat trouwen wordt alles tot in de puntjes voorbereid, niets wordt aan het toeval overgelaten. Is er een kindje op komst, dan ben je maanden bezig met het inrichten van de babykamer, het aanschaffen van de uitzet, het bedenken van een passende naam en het uitzoeken van een mooi geboortekaartje. Gaat je kleintje naar de opvang of naar school, dan steek je er veel tijd in om een juiste keuze te maken.

  Persoonlijk
  Maar als het gaat om je uitvaart, dan schuif je dat het liefst zo ver mogelijk voor je uit. Eigenlijk heel bijzonder als je bedenkt dat niets zo persoonlijk is als een uitvaart. Jij wilt toch ook herinnerd worden zoals je bent? En niemand kan dat beter weergeven en vastleggen dan jijzelf.

  Herkenning
  Bij een uitvaart komt veel kijken en het is goed om je daar eens in te verdiepen. Als je begraven wilt worden, kies je dan voor de begraafplaats bij jou in de buurt, in een andere stad of misschien voor een natuurbegraafplaats? Wat moet er met je as gebeuren bij een crematie? En heb je speciale wensen over je kist. Wordt je uitvaart een heel ingetogen samenzijn of moet het een viering van jouw leven worden. Met jouw muziekkeuze en al jouw wensen. Er is zoveel mogelijk. Laat jouw uitvaart passen bij wie je bent, een persoonlijke gebeurtenis waarin je nabestaanden jouw herkennen. Kom gewoon eens bij ons langs, we willen je graag helpen en adviseren bij het vastleggen van je uitvaart. Want zoals bij elke belangrijke gebeurtenis is ook dat het waard om goed geregeld te zijn. Zodat jij je leven kunt leven. Heb lief, geniet en wees vooral jezelf, want zo wil jij later herinnerd worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply