Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe wil je dat je uitvaart eruitziet?
  Rate this post

  Ieder mens is uniek, en wanneer het tijd is om afscheid te nemen van een dierbare, ­willen de nabestaanden natuurlijk dat dit op een persoonlijke en passende wijze plaatsvindt. Wendie Borsje begrijpt dit en neemt de tijd om professionele begeleiding en praktische ondersteuning te bieden. Zij geeft adviezen, draagt ideeën aan en inspireert de nabestaanden om actief deel te nemen aan het afscheid.

  Sommige mensen zijn heel goed in staat om hun eigen uitvaart vorm te geven. Maar ook dan kunnen ze hulp gebruiken om bepaalde zaken te laten vastleggen of om een indicatie van de kosten te krijgen.
  Steeds vaker geven mensen nog voor hun overlijden aan dat zij bepaalde vragen over hun uitvaart willen bespreken. Wendie Borsje heeft een wensenformulier ontwikkeld dat kan dienen als hulpmiddel om persoonlijke wensen of gedachten over de uitvaart vast te leggen. ‘Dat varieert van alleen de keuze voor een begrafenis of crematie tot de mogelijkheid om de hele uitvaart in detail zelf vooraf te regelen. Ik begrijp dat het confronterend kan zijn om dit in te vullen, maar veel mensen vinden het toch prettig om bepaalde beslissingen zelf te kunnen nemen en hiermee hun nabestaanden te ontlasten. Het wensenformulier is beschikbaar op de website. Natuurlijk ga ik graag vrijblijvend in gesprek met mensen die daar prijs op stellen. Vaak geeft dit gesprek opluchting en schept het ruimte en rust om samen met naasten te focussen op de laatste levensfase.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply