Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe word je een voetmodel?
  Rate this post

  Altijd druk in de weer, zowel thuis als op het werk. De hele dag in beweging zonder erbij stil te staan dat de voeten het meeste werk verrichten.

  In de wintermaanden worden voeten vaak vergeten, omdat anderen de voeten niet zien. De voeten zitten opgesloten in de sokken en schoenen. Maar juist dan kunnen ze extra aandacht gebruiken, omdat ze weinig lucht krijgen. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden: een heerlijk voetenbad of een spa-pedicurebehandeling. Hierbij heb je de luxe van een spa, maar het gemak van de pedicure, en je ervaart een gevoel van ontspanning en weldaad.

  Joyce Klijn is pedicure en nog veel meer. Bij haar kun je onder andere terecht voor een ontspannende spa-pedicurebehandeling. Joyce: ‘De producten die hiervoor gebruikt worden, bevatten onder andere aloë vera en olijven. Aloë vera beschermt en herstelt de huid, en de aangename geur kweekt een atmosfeer van ontspannen en welbehagen.’

  Nagelverzorging en voetenbad
  De spa-behandeling bestaat onder andere ook uit het verzorgen van de nagels door ze te knippen en te vijlen, en natuurlijk het verzorgen van de nagelriemen. Maar de behandeling begint eerst met een voetenbad met speciaal badzout. Hierdoor wordt de huid van de voeten mild gereinigd en heerlijk zacht en soepel, wat het werken met de voeten ook weer vereenvoudigt. En het is pure ontspanning voor de vermoeide en gestreste voeten met een heerlijke geur.

  Peeling
  Daarna volgt een scrub-behandeling met een voor de voeten geschikte peeling-gel, bestaande uit fijne slijpkorreltjes van olijfpitten. Hiermee worden afgestorven huidcellen verwijderd en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Tegelijkertijd zorgt de unieke samenstelling van olijfolie en extracten uit de aloë vera voor een zachte, gladde huid en wordt die beschermd tegen uitdroging, wat bij voeten vaak voorkomt. Hierdoor voelen ze extra zacht. Heerlijk toch wanneer je in bed ligt en met je voeten over elkaar wrijft? Vervolgens worden de voeten ingesmeerd met een lotion die de vermoeide, gestreste huid verzorgt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply