fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Hoe zie jij jezelf in de spiegel?

    Ben jij helemaal tevreden met jezelf of zou je toch graag meer uit het leven willen halen? Heb je diep in je hart dromen en wensen waar je mee rondloopt, maar lukt het niet om deze vorm te geven? Gedachten of aangeleerde patronen kunnen je ervan weerhouden om dat te doen wat je eigenlijk graag wilt. Kijk maar eens dieper naar binnen: hoe zie jij jezelf in de spiegel?

    Gedurende je leven vorm je jezelf én word je gevormd. Alles wat je meemaakt, heeft daar invloed op. Gebeurtenissen zorgen voor bepaalde gedachten, gevoelens en emoties, en dragen bij aan de kijk op jezelf en de wereld om je heen. Hierdoor kun je jezelf belemmeren op welk gebied dan ook, en vaak ben je je daar niet eens van bewust.
    Kristel Tatje van Inner-Zelf helpt je graag om inzicht te krijgen in dat wat jou belemmert jouw volledige potentieel te leven. ‘Daar gebruik ik vaak de methode ‘Innerlijk Kindwerk’ voor’, legt de coach uit. ‘Met een Biotensor test ik of je hinder hebt van bepaalde oerangsten, beperkende overtuigingen of onverwerkte emoties, en welke onvervulde basisbehoeften aandacht vragen. In feite gaan we terug naar de basis en komen we bij de kern van het probleem. Je komt het deel van jezelf tegen dat is blijven hangen in de tijd of in een bepaalde situatie. Dat werkt zó bevrijdend! Vanuit die positie bouwen we verder op en ontvang je tools en inzichten om je doelen te bereiken, zodat je trots kunt zijn op de persoon die je werkelijk bent en die je ziet in de spiegel.’

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply