Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe ziet jouw medische reis eruit?
  Rate this post

  Je koffers zijn gepakt. Je komt aan op het vliegveld in Nederland, klaar voor de reis. Om je heen zie je gezinnen, koppels, avonturiers: iedereen is op weg naar een nieuwe bestemming voor een heerlijke vakantie in de zon, een actieve vakantie in de bergen of een werkbezoek in een ander land. Voor jou is de reden om te reizen een andere: een medische. Toch voelt het niet zo. Daar, op het vliegveld, is het alsof je zelf ook op vakantie gaat. En dat is precies het gevoel dat deze reis je moet geven.

  Je kunt van een medische behandeling een luxueuze, unieke ervaring maken door deze tijdens een medische reis te laten uitvoeren. Je gaat niet naar een Nederlands ziekenhuis, maar een Turkse badplaats. Een zonnige, ontspannen reis maken én terugkomen met een stralend uiterlijk: wie wil dat niet?

  Laat je verwennen
  Waarvoor zou je een medische reis maken? Misschien dat het nodig is omdat je een tandheelkundige behandeling wilt laten doen om het uiterlijk van je gebit te verbeteren. Het kan ook zijn dat je jezelf graag wilt verwennen met een medisch-cosmetische behandeling. De kosten hiervoor kunnen in Nederland best oplopen, maar vallen bij een medische reis vaak erg mee.

  De koffers staan klaar…
  IM Medical Travel vindt het belangrijk dat alles helemaal naar jouw wens verloopt. Daarom begint de reis al in Nederland. Je kunt tijdens de consultdagen of het online consult met de specialist advies krijgen over je behandeling of een vooronderzoek laten doen. Zo weten zowel jij als de specialisten precies waar je straks in Turkije aan toe bent. Ieder kwartaal vinden consultdagen met de tandartsen plaats en worden er informatieavonden verzorgd voor de medische behandelingen die aangeboden worden. Zo kun je vooraf al je vragen stellen, kennismaken met het IM Medical Travel team en de Turkse specialisten, en je goed voorbereiden op de reis.

  De ontvangst
  Dan kom je daar aan: op het vliegveld in Izmir, een bruisende miljoenenstad in West-Turkije. Het is op Istanbul en Ankara na de grootste stad van Turkije. De stad is voorzien van alles wat je op een reis nodig hebt. Zon, zee en strand, bruisend van de cultuur, hooggewaardeerde restaurants en veel te zien en te beleven. Maar ook: hoogwaardige klinieken, waar je jouw behandeling kunt laten uitvoeren. Bij de aankomst in Izmir word je hartelijk ontvangen door de chauffeur van IM Medical Travel en naar de verblijfslocatie gebracht in Izmir, of een van de vele strandlocaties in de buurt.

  Hoogwaardige behandelingen
  Uiteindelijk draait de reis natuurlijk om de behandeling. We zouden deze reis en service niet bieden als de behandeling niet op het hoogste niveau uitgevoerd zou worden. De prijs zegt immers niets over de kwaliteit. In Izmir staan internationaal opgeleide medisch specialisten voor je klaar om de behandeling uit te voeren. De specialisten spreken goed Engels of Duits en zullen zich ervoor inzetten om je op je allermooist de kliniek weer te laten verlaten. Op deze manier hebben zij al vele mensen naar volle tevredenheid geholpen.

  Service tijdens de reis
  Tijdens de volledige reis zorgt IM Medical Travel ervoor dat je in de watten wordt gelegd. Je arriveert natuurlijk wel in een ander land, waar een andere taal gesproken wordt. Dat kan reden tot spanning zijn, maar dat is nergens voor nodig. De reis draait helemaal om jou, maar je staat er niet alleen voor. De chauffeur wacht je op bij aankomst op de luchthaven. De hostess van IM Medical Travel staat gedurende de hele reis persoonlijk voor je klaar. Ze is aanwezig bij het eerste consult en tijdens alle bezoeken aan de kliniek in Turkije. Bovendien is ze 24 uur per dag bereikbaar voor al je vragen, opmerkingen en wensen. Op deze manier zorgt IM Medical Travel ervoor dat een medische reis getransformeerd wordt tot luxueuze ervaring. Met een prachtig resultaat achteraf, om jarenlang van te genieten.

  ‘Steeds meer redenen voor een medische reis’
  ‘Medische reizen zijn steeds meer in trek’, zegt Ilona Benders van IM Medical Travel. ‘Ik ben meer dan twaalf jaar werkzaam geweest in de medische sector in Turkije en organiseer nu medische reizen naar Turkije.’
  ‘Er zijn steeds meer redenen om een medische reis te boeken. Ik weet als geen ander dat de klinieken in Izmir de beste specialisten en zorg bieden aan klanten. Een medische reis is een betaalbaar én kwalitatief goed alternatief voor een behandeling in eigen land. We kunnen ons best voorstellen dat het spannend is om zo’n reis te boeken, maar we zorgen ervoor dat je tijdens de reis zodanig verzorgd wordt dat je hier tijdens de reis geen last meer van hebt. Je kunt je dus gerust focussen op genieten tijdens de reis en vervolgens op het prachtige resultaat van de behandeling.’

  Een zachte landing
  Afhankelijk van de behandeling is het nodig om tijd te nemen voor jouw herstel. IM Medical Travel en de hostess ter plaatse ondersteunt jou hier natuurlijk ook bij. Je wordt altijd na een behandeling, zodra je rustig bijgekomen bent, teruggebracht naar het hotel om hier te herstellen. Je wordt vooraf duidelijk geïnformeerd over hoe het herstel zal verlopen en kunt altijd contact opnemen met IM Medical Travel voor vragen hierover. Op deze manier wordt er ook na de behandeling gezorgd voor een zachte landing en een prettig verloop van de reis. Ook na terugkomst in Nederland staat IM Medical Travel voor jou klaar voor verdere nazorg.

  Mogelijke behandelingen
  – Ooglasering: voor ieder oog is er een oplossing. Met een ooglaserbehandeling of lensimplantatie worden lenzen of een bril overbodig.
  – Tandheelkunde: denk aan behandelingen als implantaten, kronen, bruggen, facings, (klik)prothese (all-on-4 en all-on-6), complete gebitsrenovatie en tanden bleken.
  – Haartransplantatie: bij een FUE of FUT haartransplantatie wordt het eigen hoofdhaar gebruikt om de haardos voller te maken. Ook kun je kiezen voor een baard-, snor-, wenkbrauw- of wimpertransplantatie.
  – Medisch-cosmetische behandelingen: een ooglidcorrectie, wenkbrauw- of voorhoofdlift behoren tot de mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply