Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe zit dat nu eigenlijk met de draadjeslift?
  Rate this post

  Het klinkt zo leuk: je bent zo jong als je je voelt. En in wezen is dat ook zo, maar als je in de spiegel kijkt, zie je toch echt dat je geen 20 meer bent. En ook al verzorg je je huid nog zo goed, je kunt de eerste tekenen van het ouder worden, lachrimpeltjes, een slapper wordende huid, lijntjes en rimpels, zelf niet tegengaan.

  Overweeg daarom eens een anti-rimpelbehandeling. Hierbij moet je niet gelijk aan een facelift denken, maar aan minder heftige ingrepen waarbij niet gesneden hoeft te worden. Hierdoor verdwijnen rimpels of worden ze minder diep en je gezichtscontouren worden weer strakker. Eén van die behandelingen is de draadjeslift, ook wel PDO-draadlift genoemd, een ingreep die de laatste tijd nogal negatief in het nieuws is geweest. Toch is niet elke PDO-draadlift per definitie fout. Het is namelijk heel erg afhankelijk van het materiaal wat er gebruikt wordt en of het door een bekwame arts wordt uitgevoerd. Dit maakt het grote verschil of de lift absoluut veilig is of dat je er op den duur nare gevolgen van ondervindt.

  Liftend effect
  Wat is een PDO-draadlift nu precies? Naarmate je ouder wordt, verliest je huid zijn elasticiteit. Hierdoor kan de vorm van je gezicht na verloop van tijd veranderen van V-vormig naar U-vormig of zelfs een omgekeerde V-vorm. Een PDO-draadlift kan de vorm van je gezicht herstellen, zonder dat er in je huid wordt gesneden, zoals bij een facelift gebeurt. Bij een PDO-draadlift worden oplosbare hechtdraadjes met een minuscule naald in de huid aangebracht. De draadjes geven een liftend effect en stimuleren de collageenaanmaak in de huid, waardoor deze weer strakker wordt en je gezicht de oorspronkelijk V-vorm terugkrijgt. Een PDO-draadlift is overigens niet alleen geschikt om de vorm van je gezicht te herstellen, maar zorgt ook voor heel goede resultaten ín het gezicht. Ook je hals, decolleté en andere lichaamsdelen kunnen met deze methode een natuurlijke lift krijgen: van plooien, striae en lijnen op je billen, buik, armen en benen tot slapheid van de huid en het onderhuidse weefsel na liposuctie en verbetering van de huid in de knie- en ellebooggebieden.

  Volstrekt veilig
  Alhoewel er in de media veel negatieve berichten hebben geklonken over de PDO-draadlift, is de behandeling volstrekt veilig wanneer er gebruikgemaakt wordt van de V Soft Lift©, een gepatenteerde innovatie die als geen ander voor een natuurlijke verbetering zorgt: toename van huidelasticiteit, lifting van verzakte gebieden en een frissere kleur van de huid. Het materiaal wordt al meer dan twintig jaar in de orthopedie, chirurgie, plastische chirurgie en oogheelkunde gebruikt. Het heeft dan ook een hoog veiligheidsprofiel en wordt volledig geabsorbeerd.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Anouschka Van Fraeijenhove op mei 9, 2021, 11:08 am

  ik heb 6 dagen geleden 3 mei een draadlift behandeling ondergaan.

  Mijn vraag is of t bekent voorkomt dat de haakjes pijn doen als ik mijn mond beweeg of open doe.T is n stekende pijn en net t gevoel of de haakjes de beweging blokkeren van mijn wangen.

  Is dit bekent,en hoelang duurt dit voordat dat minder wordt of is dit blijvend?

  Ik zou graag even n onafhankelijke mening horen dan van de arts die ze gezet heeft.
  Ik hoor t graag.

  Mvg:
  Anouschka van Fraeijenhove

  Beantwoorden →