Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoe zit het nu eigenlijk met de draadjeslift?
  Rate this post

  Het klinkt zo leuk: je bent zo jong als je je voelt. En in wezen is dat ook zo, maar als je in de spiegel kijkt, zie je toch echt dat je geen 20 meer bent. En ook al verzorg je je huid nog zo goed, je kunt de eerste tekenen van het ouder worden, lach­rimpeltjes, een slapper wordende huid, lijntjes en rimpels, zelf niet tegengaan.

  Overweeg daarom eens een anti-rimpelbehandeling. Hierbij moet je niet gelijk aan een facelift denken, maar aan minder heftige ingrepen waarbij niet gesneden hoeft te worden. Hierdoor verdwijnen rimpels of worden ze minder diep en je gezichtscontouren worden weer strakker. Eén van die behandelingen is de draadjeslift, een ingreep die de laatste tijd nogal negatief in het nieuws is geweest. Toch is niet elke draadjeslift per definitie fout. Het is namelijk heel erg afhankelijk van het materiaal wat er gebruikt wordt. Dit maakt het grote verschil of de lift absoluut veilig is of dat je er op den duur nare gevolgen van ondervindt.

  Liftend effect
  Wat is een draadjeslift nu precies? Naarmate je ouder wordt, verliest je huid zijn elasticiteit. Hierdoor kan de vorm van je gezicht na verloop van tijd veranderen van V-vormig naar U-vormig of zelfs een omgekeerde V-vorm. Een draadjeslift kan de vorm van je gezicht herstellen, zonder dat er in je huid wordt gesneden, zoals bij een facelift gebeurt.
  Bij een draadjeslift worden oplosbare hechtdraadjes met een minuscule naald in de huid aangebracht. De draadjes geven een liftend effect en stimuleren de collageenaanmaak in de huid, waardoor deze weer strakker wordt en je gezicht de oorspronkelijk V-vorm terugkrijgt. Een draadjeslift is overigens niet alleen geschikt om de vorm van je gezicht te herstellen, maar zorgt ook voor heel goede resultaten ín het gezicht. Ook je hals, decolleté en andere lichaamsdelen kunnen met deze methode een natuurlijke lift krijgen: van plooien, striae en lijnen op je billen, buik, armen en benen tot slapheid van de huid en het onderhuidse weefsel na liposuctie en verbetering van de huid in de knie- en ellebooggebieden.

  Volstrekt veilig
  Het materiaal dat bij Dokter André in de praktijk voor de draadlift gebruikt wordt, is volstrekt veilig. Er wordt gebruikgemaakt van de V Soft Lift©, een gepatenteerde innovatie die als geen ander voor een natuurlijke verbetering zorg: toename van huidelasticiteit, lifting van verzakte gebieden en een frissere kleur van de huid. Het materiaal wordt al meer dan twintig jaar in de orthopedie, chirurgie, plastische chirurgie en oogheelkunde gebruikt. Het heeft dan ook een hoog veiligheidsprofiel en wordt volledig geabsorbeerd.

  Gratis en vrijblijvend
  Tijdens een eerste consult bespreekt Dokter André gratis en vrijblijvend jouw wensen en bekijkt hij in hoeverre die te realiseren zijn. Ook beoordeelt hij welke draadjes en hoeveel er in jouw situatie nodig zijn en krijg je een prijsopgave voor de behandeling. Als je wilt, kun je meteen behandeld worden, maar je kunt er ook nog even rustig over nadenken en op een later tijdstip een afspraak maken.
  De behandeling zelf is lang niet zo ingrijpend als een facelift, terwijl het effect hetzelfde is. Op een klein prikje na, is de behandeling namelijk helemaal pijnloos. En er zijn nauwelijks bijwerkingen. Je kunt een aantal dagen na de behandeling hooguit wat blauwe plekken of een zwelling verwachten. Het grote voordeel van een draadjeslift is dat de behandeling geen littekens achterlaat. Afhankelijk van je leefstijl, leeftijd en de kwaliteit van je huid, blijft het effect van een draadjeslift één tot twee jaar zichtbaar.

  Anti-rimpelbehandelingen
  Als cosmetisch arts is Dokter André gespecialiseerd in anti-rimpelbehandelingen. Hij heeft jarenlang ervaring op dit gebied, volgt regelmatig trainingen en workshops om zijn kennis up-to-date te houden en zijn behandelingen krijgen hoge rapportcijfers in onafhankelijke reviews. Naast de draadjeslift werkt Dokter André ook met Botox©, fillers en mesotherapie om rimpels te bestrijden. Samen met jou bekijkt hij wat het beste bij jou en je wensen past. Wil jij er ook weer net zo jong uitzien als je je voelt? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply