Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Hoe kan ik zo nou kiezen?’

  Oegstgeest, woensdagochtend half twaalf. Vanuit Den Haag gereden, parkeer ik mijn auto in de Kempenaerstraat voor de deur van June. Ruim een jaar geleden kwam ik hier voor het eerst. Een vriendin van me had mij zulke enthousiaste verhalen verteld over de mooie winkel, de service en de bijzondere collectie. Na meerdere bezoekjes, waarbij ik elke keer met een goed gevulde tas de deur uit ging, voel ik me helemaal thuis bij June.

  De winkel is een lust voor het oog, het ruikt er altijd heerlijk (ze verkopen er allerlei roomsprays), de muziek is relaxt, net even anders dan in andere winkels en voor mij het belangrijkste: je wordt er écht goed geholpen.  Neem vandaag.

  Op de Facebookpagina van June. (June.Oegstgeest) had ik gelezen dat Monique van Heist nieuw in de collectie was. Als echte fashionista smul ik van zulke labels en rij ik daar graag voor om! Binnen de kortste keren loop ik rond in één van de broeken waar dit merk zo om bekendstaat. Het voelt heerlijk. Alsof ik hem al maanden draag! Arnold (eigenaar) geeft me een aantal tops om erop te passen:  een simpele zwarte van By Malene Birger, een sweater  van Closed en een trui van Humanoid. En het lastige is…  ze zijn allemáál leuk! Hoe kan ik zo nou kiezen?

  Voor het totaalplaatje doe ik een paar stoere veterlaarsjes van Catarina Martins erbij aan. Dát had ik beter niet kunnen doen: ook die wil ik hebben. Na rustig mijn cappuccino te hebben opgedronken, besluit ik dat ik niet voor niets naar Oegstgeest ben gereden en leg ik alle items bij de kassa.  Dan maar een maandje rustiger aandoen. Het is maar goed dat ik niet in dit dorp woon. Ik zou failliet gaan!

  Na nog een praatje over mijn nieuwe baan en de nieuwe merken in de winkel (onder andere Les Coyotes de Paris), vertrek ik met een grote glimlach uit Oegstgeest.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply