Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ik hoef mezelf niet langer te verstoppen

  Af en toe had ik een opwelling en ging ik een stuk fietsen met het idee om calorieën te verbranden. Na een half uur kwam ik dan totaal kapot thuis en had ik enorm zadelpijn. Mijn lichaam was het simpelweg niet meer gewend om te bewegen en bovendien waren die overtollige kilo’s een zware last om mee te zeulen. Ik vind dat mensen met overgewicht open kaart mogen spelen en ook best om hulp mogen vragen! Ze hoeven zich niet te schamen en ze hoeven het niet alleen te doen.

  Zelf was ik nooit vooruit te branden als het afslanken betrof. Totdat er op een dag een knop omging. Mijn nichtje van 5 jaar logeerde bij ons en vroeg ineens: ‘Tante Janette, hoe kan het dat u zo’n dikke buik hebt? Krijgt u een kindje?’ Ik stamelde wat en vluchtte vervolgens snel naar boven. In de veiligheid van mijn slaapkamer huilde ik tranen met tuiten. Ze had gelijk! Ik leek wel 6 maanden zwanger! Het zag er niet uit en wat voor voorbeeld gaf ik mijn kleine nichtje? Dat het normaal is om een halve cake weg te werken en de hele dag op de bank te hangen? Want dat zag zij haar tante doen als ze kwam logeren. Dit moest anders, en snel ook!

  Mijn buurvrouw was sensationeel afgevallen met hulp van een kliniek in de buurt. Deze kliniek bleek ook dé oplossing voor mij. Na één consult was ik om. Ik besloot om in de zomer thuis te blijven en mijn vakantiegeld te gebruiken om een fitte chick te worden. Ik koos voor een combinatie van ‘UltraShape’, liposuctie zonder operatie, en 2 keer per week fitness. Bij mij zat het vet vooral op mijn buik en heupen en met de combinatie van plaatselijke vetverwijdering en sporten kreeg ik in minder dan 3 maanden een veel mooier gevormd en strakker lichaam. Na 2 maanden heb ik de behandeling ‘VelaShape III’ genomen om de bobbelige huid op mijn buik en benen gladder en strakker te krijgen. Deze behandeling wil ik nog een paar keer herhalen om optimaal resultaat te behalen. Doordat ik strakker in mijn vel zit, heb ik wonderlijk genoeg steeds minder behoefte aan cake en frisdrank en eet ik een stuk meer verse producten. Ik hoef niet langer achter de geraniums te zitten en mijn overtollige kilo’s te verstoppen. Ik mag er weer zijn!

  – Janette uit Woerden

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply