Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Ik hoef niet meer naar de grootste maat te grijpen’
  Rate this post

  Gewicht vóór PowerSlim?
  Voor PowerSlim woog ik bijna 99 kilo. De 3 cijfers waren dus in zicht.

  Had je altijd al overgewicht?
  Ik ben nooit heel dun geweest, maar overgewicht heb ik nooit gehad als kind of puber.

  Hoe ben je zoveel aangekomen dan?
  Na het puberen kwam ik eigenlijk pas aan en tijdens mijn studie werd ik langzamerhand mollig. Toen ik een poosje in de horeca werkte met veel lopen, feesten en weinig tijd ­nemen om te eten, viel ik onwijs af. Toen ik ging samen­wonen en een kantoorbaan kreeg, nam mijn gewicht snel toe en zat ik na een paar jaar dus op bijna 100 kilo.

  Wanneer kwam de omslag dat je hieraan iets wilde gaan doen?
  Er waren eigenlijk altijd wel pogingen om af te vallen. ­Alleen die waren dan niet vol te houden of mislukten omdat ik niet afviel. Toen zag ik een advertentie van PowerSlim. Dit werd mijn laatste poging. Als dit niet zou lukken, zou ik mij erbij neerleggen dat ik niet weggelegd was voor maatje 38. De motivatie kwam met het afvallen en na een maand was ik 7 kilo kwijt! Niet lang daarna kwamen er trouwplannen en had ik een strikt doel voor ogen. Uiteindelijk kon ik zelfs mijn streefgewicht wat naar beneden bijstellen.

  Waarom hield je dit wel vol?
  De eerste resultaten en alle plannen zorgden voor een enorme boost aan motivatie. Onder begeleiding van mijn coach bekeken we wekelijks de resultaten en bespraken we de mogelijkheden bij uitdagingen zoals uit eten gaan. Ik stapte van het gedachtegoed rond wat ik allemaal niet meer kon eten over op het besef wat ik juist allemaal wél mocht eten. Ook leerde ik dat je jezelf niet beloont met eten en dat een tussendoortje zowel gezond als lekker kan zijn. Met de hulp van mijn coach heb etiketten leren lezen en bij vragen kon ik haar altijd een bericht sturen.

  Heb je ook moeilijke momenten gehad?
  Ik moest wennen toen mijn lichaam overging op vet verbranden, ook wel ‘ketose’ genoemd. Dit bracht de eerste 3 dagen hoofdpijn, vermoeidheid en kou lijden met zich mee. Gelukkig was dit na een paar dagen over en kon ik knallen. Het programma is makkelijk vol te houden en de resultaten zijn super. Echter wegen de laatste loodjes het zwaarst. Ik ben inmiddels al gewend aan mijn nieuwe lijf en ben er al zeker tevreden mee. Maar toch moeten die laatste kilo’s eraf.

  Hoe voel je je nu?
  Ik voel me top. Ik ben nu bezig met de laatste kilo’s. Ik kan weer leuke dingen aan en hoef niet naar de grootste maat te grijpen. Ik ben ook fanatiek gaan sporten, merk dat mijn conditie beter is en voel mij een stuk gezonder. Het allerbelangrijkste is toch wel dat mijn zelfvertrouwen onwijs gegroeid is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Jeanine op juni 19, 2017, 7:47 am

  Ik hoopgevend voor iedereen met een gewichts úitdaging, zoals ikzelf haha. Is inmiddels ook bekend of het resultaat blijvend is, zou er een beheersfase advies te geven zijn. Ikzelf moet ook stoppen met roken en wil dit doen met natuurlijk capsules van http://www.quitcare.nl/. Mijn vraag is, kan ik dit combineren met Powerslim? ik denk dat het beiden op natuurlijk basis is, dus het kan misschien geen kwaad, maar ik het eerst zeker weten. Goede info, dank je wel!

  Beantwoorden →