Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoera,we krijgen een kindje!
  Rate this post

  Zwanger zijn is een leuke, maar ook spannende tijd. Zeker bij een eerste kindje komt er veel op een ouder af, vooral als je weer aan het werk gaat na een zwangerschapsverlof. Welke mogelijkheden zijn er, welke aspecten zijn belangrijk en hoe maak je de juiste keuze?

  De Kinderkoepel heeft ruim 25 jaar ervaring in opvang van de allerkleinsten. Wij helpen ouders graag met het maken van een juiste keuze. Kinderen van zes weken tot vier jaar kunnen bij ons terecht in een van onze vriendelijke kindercentra voor dagopvang of bij een van onze gastouders. Deze zijn praktisch verdeeld over de verschillende wijken in Hellevoetsluis, een vestiging of gastouder van de Kinderkoepel is altijd dichtbij.

  Flexibele opvang
  Gastouderopvang is een kleinschalige, flexibele vorm van opvang die plaatsvindt in gezinsverband. De bemiddelingsmedewerkers van de Kinderkoepel verzorgen de koppeling met de gastouder, bemiddelen in de opvang en bewaken de kwaliteit. De gastouder creëert een veilige omgeving, waarin jouw zoon of dochter zich naar eigen behoeften kan ontwikkelen en hij of zij zich geborgen voelt. De gastouders hebben een schoon en veilig huis dat voldoende ruimte en materialen biedt voor de opvang.

  Babyvriendelijke omgeving
  Bij onze dagopvang zijn er aparte babygroepen. Er is opvang mogelijk op vaste dagen voor 40, 48 en 52 weken per jaar, maar ook op flexibele basis. Deskundig opgeleid personeel waarborgt een veilige, sfeervolle babyvriendelijke omgeving. Bij de dagopvang verloopt de dag, net als thuis, volgens een bepaald schema. Daarbij is niet de klok de baas, maar volgen we de behoefte van jouw baby. We hebben een aparte slaapruimte, zodat ieder kind op elk gewenst moment van de dag kan slapen. Voor de jongste baby’s is er, naast een vast bedje in de slaapruimte, ook de mogelijkheid om op de groep in de wieg of een hangmatje te slapen. De groepsleiding besteedt ook bewust aandacht aan het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden. Er is op de groep uitdagend speelgoed aanwezig, afgestemd op de leeftijd van de allerkleinsten. Daarnaast gaan we met de kinderen ook vaak naar buiten. Een wandeling in de wagen, maar ook lekker spelen in de schaduw in de buitenlucht doen we graag. De leidsters maken altijd een dagverslag, zodat je weet wat er gebeurd is op de dagopvang. En wil je tussendoor bellen om te vragen hoe het gaat, dan is dat uiteraard geen probleem!

  Rondleiding
  Jouw kind een prettige en fijne tijd geven op de opvang of bij de gastouder is onze belangrijkste drijfveer. In deze veilige en vertrouwde omgeving kunnen wij jouw zoon of dochter helpen om zich ongestoord te ontwikkelen. Ben je benieuwd naar welke opvang het best bij jou past? Wij nodigen je graag uit om kennis te maken met onze organisatie en mogelijkheden. Kom gerust eens kijken!
  Vraag een rondleiding aan op een van onze dagopvang­locaties via onze website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply