Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw hond in goede handen
  Rate this post

  Je wilt natuurlijk het beste voor jouw hond. Laat ‘m dan verzorgen door iemand die weet wat jouw hond nodig heeft!

  Mijn trimsalon is al 6 jaar het vertrouwde adres voor ­professionele vachtverzorging voor jouw hond.
  Voor een trimbeurt moet je je hond een paar uurtjes afstaan. Dit lijkt heel lang, maar als je weet wat er allemaal komt kijken bij een trimbeurt, valt het best mee. Ik werk altijd als volgt: je komt jouw hond bij mij brengen en samen bespreken we het gewenste model. Hierbij probeer ik altijd zoveel mogelijk aan jouw wensen te voldoen. Ik kijk hierbij ook naar de conditie van de vacht en welke behandeling het beste bij je hond past. Niet iedere vacht heeft tenslotte dezelfde behandeling nodig. Tijdens dit gesprek kun je ook eventuele bijzonderheden bij mij melden, zodat ik hier rekening mee kan houden.
  Daarna ga ik aan de slag. De hond wordt gewassen, ­gedroogd en lekker uitgeborsteld. Als dat klaar is, wordt jouw hond netjes in model geknipt, geplukt of geschoren. Na enkele uren kun je jouw hond weer ophalen. Het is voor mij heel belangrijk dat jouw hond zich prettig voelt bij mij in de salon, daarom verdiep ik me veel in het gedrag van honden en heb ik een cursus TTouch gevolgd om eventuele onzekere dieren op hun gemak te stellen.

  Behandelingen
  Bij de trimbeurt worden de volgende dingen gedaan:
  – De hond wordt in model geknipt, geëffileerd, geplukt of ontwold, uiteraard in het model dat de rasstandaard voorschrijft en in overleg met de eigenaar.
  – De hond wordt gewassen en gedroogd
  – De nagels worden geknipt
  – De oren worden schoongemaakt
  – Ik kijk het gebit na en check de anaalklieren. Die laatste worden niet standaard leeggemaakt.

  Uiterste zorg
  Wat mijn werk betreft is alleen het beste goed genoeg. Je kunt ervan uitgaan dat de uiterste zorg wordt besteed aan de trimbeurt van jouw hond. In de trimsalon wordt uitsluitend gewerkt met producten van de hoogste ­kwaliteit. Ik werk met verschillende soorten shampoo en crèmespoeling, zodat er altijd een product is dat goed bij de vacht van jouw hond past.

  Graag verwelkom ik ook jou en jouw hond een keertje in mijn salon!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply