Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoofdpijn? Chiropractie helpt!
  Rate this post

  Spanningshoofdpijn, de meest voorkomende vorm van hoofdpijn, voelt vaak als een ‘band’ rond het hoofd. Mogelijke oorzaken: verkeerde werk- of slaaphouding, kaak­problemen of stress. De chiropractor onderzoekt bij het eerste consult wat de ­oorzaak van de hoofdpijn is. Als de klacht behandeld kan worden, zal er niet alleen maar ­gemanipuleerd worden. Integendeel!

  Een patiënt vertelt: ‘Ik zat thuis met een ­burn-out en veel hoofdpijn. De hoofdpijn voelde als een hinderlijke band om mijn hoofd. Daarnaast had ik last van een stijve nek en klachten als snel overprikkeld zijn, duizeligheid en concentratieproblemen. Ik had toen niet kunnen bedenken dat deze klachten het gevolg van problemen in de nek konden zijn.
  Bij toeval kwam ik bij Sanos. Daar kreeg ik een volledig bewegingsonderzoek. Chiropractor Maurice vertelde dat alleen correcties de problemen niet verhelpen; dat daar meer voor nodig is. Er werd gestart met een behandeltraject bestaande uit correcties en behandeling van spieren. Zelf moest ik ook aan de slag met oefeningen om mijn nek te versterken en de balans te herstellen.
  Om de spanning van bepaalde nekspieren af te halen, ben ik naar (sport)masseuse ­Daniëlle gegaan, die ook bij Sanos werkt. Door de ­massages ben ik minder gespannen en heeft de chiropractische behandeling een nog betere invloed op mijn herstel. Mijn klachten zijn aanzienlijk verminderd. Ik ben nog steeds onder behandeling van Maurice en Daniëlle en ervan overtuigd dat mijn klachten volledig zullen verdwijnen. Wat een geluk! Dit had ik niet meer voor mogelijk gehouden.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply