Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hoofdpijn laat je tapen!
  Rate this post

  Als sportmasseur heb ik al veel mensen geholpen die te maken hebben gehad met blessures. Maar ik kan ook mensen helpen die last hebben van hoofdpijn of migraine!

  Vooral in de zomer zijn er nogal wat cliënten van mij die klagen over zware hoofdpijn, waar ze maar niet van af komen. Gelukkig kan ik die cliënten ook helpen, namelijk met behulp van kinesiotape. Dat is die gekleurde tape die je waarschijnlijk wel eens gezien hebt bij sporters. Deze tape kan gebruikt worden bij verschillende klachten, waaronder spierklachten. Door de tape wordt de huid een beetje omhooggetrokken, waardoor er onderhuids meer ruimte ontstaat. De tape zorgt ervoor dat de spieren worden ondersteund, dat de bloedcirculatie wordt verbeterd en dat de afvoer van lymfevocht wordt bevorderd.

  Maar kinesiotape blijkt ook een prima middel om hoofdpijn en migraine mee aan te pakken, omdat de tape de pijnstillende systemen in de organen activeert. Hiervoor plaats ik de tape op de plek vanaf net boven de schouders tot de onderkant van de schouders. De doorbloeding van het lichaam naar het hoofd wordt verbeterd, zodat de klachten afnemen of geheel verdwijnen. Deze methode werkt heel goed. Al na één behandeling kun je ermee van je hoofdpijn of migraine af komen. Zelf vond ik het eerst ook bijzonder, maar toen ik me verdiept had in de werking, ben ik het vaker gaan inzetten, en nu help ik er allerlei mensen mee.

  Je kunt bij mij natuurlijk ook terecht voor sportmassage. Wanneer je last hebt van vastzittende spieren in je rug of benen, kan ik die losmaken. Ik geef niet alleen ’tradi­tionele’ sportmassages, maar combineer vaak sport­massage met de belangrijkste onderdelen van shiatsu en triggerpointtherapie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply