Rate this post
 • Hooikoorts… Vervelend!
  Rate this post

  Hooikoorts is een nare aandoening: dikke jeukende ogen, niesbuien, verstopte neus, allergische reacties. Deze aandoening gaan helaas ook vaak gepaard met andere allergieën, zoals een allergie voor katten of stofmijt.

  Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze. Het bestaat al zo lang als de mensheid. Zoals het al voor de hand ligt, vindt het zijn oorsprong in de natuur, zonder chemische toevoegingen, en hierdoor is ons lichaam beter in staat om zichzelf te genezen.
  Als homeopaat ga ik terug naar de kern. Hierbij worden ook erfelijke factoren meegenomen en aangepakt. Voor iedereen wordt er met zorg een individueel middel klaargemaakt, terwijl die wacht, uiteraard na een zorgvuldige en uitgebreide intake. Dit kan in mijn praktijk of bij jou aan huis.
  In het eerste jaar zullen de tekenen van hooikoorts sterk verminderen. Dit valt echter vooral onder ‘symptoombestrijding’ (je hebt nu immers al last van hooikoorts). Als je de behandeling voortzet, ook wanneer je geen hooikoortssymptomen meer hebt, zal het lichaam zichzelf kunnen corrigeren, zodat je geen of nagenoeg geen symptomen van hooikoorts meer zult vertonen in het volgende voorjaar. Op deze manier zorg je voor een blijvende verbetering van je gezondheid. De behandeling wordt nagenoeg door alle zorg­verzekeraars vergoed vanuit het aanvullende pakket (‘alternatieve geneeswijzen’).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply