Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Hoor jij je huid ook schreeuwen om hulp?

  Heb jij ook zo genoten van de zomer? Voor wat zonneschijn hoefde je dit keer niet eens naar een warm land! Deze zomer leek ons vaak zo natte en koude kikkerlandje ineens veranderd in een tropisch oord. De zon en de hoge temperaturen hebben je misschien een mooie bruine kleur gegeven, maar ze hebben ook nog wat anders met je huid gedaan. Als je er een microscoop op zou richten, zou je zien dat je huid grote behoefte heeft om gehydrateerd en gevoed te worden. Je huid ‘schreeuwt’ na de zomer als het ware om hulp en kan wel een flinke boost gebruiken!

  Anti-aging
  Geef je huid bijvoorbeeld een boost met een hydratatiebehandeling van La Colline. De producten van dit merk richten zich op fijne lijntjes en rimpels, de gevoelige en droge huid en er is zelfs een mannenlijn. De huid wordt gehydrateerd, steviger, voller en zachter. Lijntjes ver­minderen en je huid ziet er stralender en frisser uit. De behandelingen van La Colline zijn een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMAge Complex van La Colline dat ervoor zorgt dat de biologische klok van je huidcellen wordt stilgezet.

  Van binnenuit
  De verzorging van je huid is erg belangrijk, maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat de basis van een stralende huid ligt bij wat je binnenkrijgt? Door tien dagen lang een voedingsdagboek bij te houden, krijgt je een overzicht van de inname van vitaminen, mineralen, koolhydraten, eiwitten, vezels en vetten. Op basis van dit overzicht en jouw doelen krijg je een voedings- en suppletie­advies dat gebaseerd is op jouw huidbehoeften en gezondheid.

  So Up Reloaded
  De zon versnelt het verouderingsproces van je huid en daarom moet de opbouw van collageen weer even flink gestimuleerd worden. Met de So Up Reloaded, de nieuwste techniek op het gebied van een strakkere huid, voelt het of je een wellnessbehandeling ondergaat terwijl het resultaat eruitziet als een facelift. Je huid wordt van binnenuit gereinigd van afvalstoffen en deze worden sneller afgevoerd. De aanmaak van bindweefselcellen wordt geactiveerd waardoor zich nieuwe collagene en elastinevezels vormen en spiervezels krijgen meer volume. Al na één behandeling zie je duidelijk verschil, maar in kuurverband geeft het nog meer effect.

  Advies op maat
  Misschien duizelt het je wel een beetje bij het lezen van al die mogelijkheden om je huid een boost te geven of denk je dat je al die behandelingen ‘moet’ ondergaan om weer een gezonde en stralende huid te krijgen. Geen nood: bij Beauty All In kunnen ze je uitstekend adviseren wat jouw huid nodig heeft. Een advies dat helemaal is afgestemd op jouw huid, wensen en doelen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse. Jouw huid verdient immers alleen het beste?

  Vitaminebommetje
  Een peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd. Oneffenheden, fijne rimpeltjes, acne of littekens worden daardoor minder zichtbaar. Sinds kort is Beauty All In gecertificeerd om de nieuwste technoceutical specialistische level 3-behandelingen van het gerenommeerde merk Dr. Murad uit te voeren. Met de producten van Dr. Murad worden je huidcellen weer opgeladen. Ze kunnen daardoor het vocht weer goed vasthouden waardoor er gezonde cellen gecreëerd worden. Met de herstellende ingrediënten die de weerstand en weerbaarheid van de huid verhogen, wordt er letterlijk een vitaminebommetje losgelaten op je gezicht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply