Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hormonale problemen? Voetreflexologie!
  Rate this post

  De menstruatie, zwangerschap, de overgang: er gebeurt van alles rond het lichaam van een vrouw. En zolang de hormonen in evenwicht zijn, is er niets aan de hand. Maar de menstruatie en de overgang kunnen de hormoonhuishouding negatief beïnvloeden, met klachten als gevolg. De hormoonhuishouding is soms lastig te reguleren. Toch kan een voetreflexoloog veel doen aan de balans in de hormoonhuishouding.

  Onder en boven op de voet bevinden zich alle punten die corresponderen met alle ­organen, weefsels en spieren in ons lichaam. De therapeut geeft een impuls op de betreffende punten, zodat het daarbij behorende orgaan beter gaat functioneren. De hypofyse, die in ons lichaam de hormoonhuishouding reguleert, is daarbij een belangrijk reflexpunt, maar ook de schildklier en de geslachtsorganen zijn belangrijk. Doordat de voetreflexoloog een impuls geeft, kan het lichaam in balans komen.
  Ook is een voetreflexbehandeling heel goed om je afvalstoffen af te voeren. In het geval van een chemokuur is het bewezen dat de cliënt beter en sneller door de chemobehandelingen gaat. Dit komt door de snellere afvoer van alle afvalstoffen. Het lichaam is sneller in balans, waardoor de cliënt zich veel beter voelt. ­Voetreflex brengt ook emoties meer in balans.

  Nynke Vis geeft voet­reflexbehandelingen en heeft een salon in Krommenie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply