Rate this post
 • Je hormonen in balans met een personal trainer
  Rate this post

  Hormonen bepalen onder andere je gemoeds­toestand, je eetlust, de opslag van vet en of spiermassa opgebouwd wordt, en hormonen beslissen of energie gedeeltelijk wel of niet als vet op de buik en billen wordt opgeslagen. De moderne levensstijl kan de hormonen uit balans brengen, mensen gaan meer slechte bewerkte producten eten, hebben een verkeerd beweegpatroon en vaak te veel stress. Een goede hormoonbalans zorgt voor een betere gezondheid, waarbij de kans op ziektes klein is en je lang gezond en gelukkig door het leven kan. Wie wil dat nou niet?

  Uiteindelijk willen we allemaal gelukkig zijn, vol met fijne energie, levenskracht en liefde. Een fit, gezond en sterk lichaam draagt hier heel veel aan bij. Dit heb je grotendeels zelf in de hand! Jij kunt vandaag nog de keuze maken om elke dag iets te veranderen aan je levensstijl om dichterbij meer geluk te komen. Na een jaar kunnen dit 365 kleine veranderingen zijn die jou voeden met levensgeluk. Je wilt nooit meer terug en bent bewuster van je acties. Dit betekent niet dat je altijd rekening moet houden met je gezondheid en je doel. Als je 80% aanhoudt, kom je al een heel eind. Het belangrijkste: je houdt het tenminste vol, want je mag en wil af en toe afwijken van je gezonde levensstijl. Bij het té streng volgen van een dieet ben je aan het pieken. Daarna volgt bijna altijd een terugval, omdat het je te veel wilskracht (uitputbaar) kost en het niet vol te houden is. Je kunt het ‘kortetermijngeluk’ noemen, maar wie wordt er gelukkig van op een houtje bijten en bloedchagrijnig zijn van iets wat je niet eens volhoudt? Uiteindelijk wil je een levensstijl waar je je happy bij voelt op de korte én lange termijn.

  Persoonlijk plan
  Wij van HamelijnckPT, bestaande uit personal trainers en een medisch diëtist, zijn gespecia­liseerd in de hormoonhuishouding en checken middels een analyse welke hormonen er uit balans zijn die gezondheidsklachten kunnen geven. Vanuit hier wordt een voedings-, trainings- en coachingsplan voor ieder persoonlijk gemaakt. De sessies zijn resultaatgericht, uitdagend, afwisselend, vertrouwd en gezellig. Er wordt altijd rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant. Elke sessie komen we weer een stapje dichterbij. Daarna evalueren we de sessie onder het genot van een gezonde smoothie. Hierdoor ga je weg met een gezonde vibe vol met motivatie en gelukshormonen.

  Over mij
  Ik ben lifestyle coach geworden omdat ik mensen wil helpen gelukkiger te worden met hun lichaam en geest. 10 jaar geleden was ik een onzeker vaak ongelukkig meisje met over­gewicht, darmklachten en vaak hoofdpijn. Ik ben mij gaan verdiepen in voeding, gezondheid en bewegen en kwam tot de conclusie dat dit is wat ik zocht. Sinds die dag is mijn passie uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf waarbij ik zoveel mensen mag helpen hun doel te verwezenlijken. Ik voel me superfit, heb geen klachten meer en ben nu ruim 16 kg slanker.

  slankmakende
  hormonen:
  testosteron / groeihormoon
  schildklierhormoon
  melatonine / progesteron

  dikmakende hormonen:
  insuline / cortisol / oestrogeen
  (traag) schildklierhormoon

  Neem vrijblijvend contact op met HamelijnckPT, zodat wij samen een plan kunnen maken om jouw doelstelling te bereiken. Onze locaties zijn Fresh Fitness in de Pijp en de A’DAM toren in Amsterdam Noord.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply