Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hot lips!
  Rate this post

  Vollere lippen stijgen in populariteit. Veel mensen hebben het erover en natuurlijk komt dit door beroemdheden die in films schitteren als Angelina Jolie en Megan Fox of hippe influencers die op je telefoon en computerscherm voorbij komen. Lippen spelen hierdoor een belangrijke rol in de beautyindustrie. De meeste vrouwen dromen namelijk van vollere lippen. Al hoeft dit niet altijd zo erg op te vallen!

  Bij de cosmetisch arts van Body Essentials kun je een fillerbehandeling boeken om je mond meer volume te geven. Maar wat als je dit niet wilt, maar toch graag een vollere mond bij jezelf ziet? Permanente make-up (PMU) is dan een uitermate goede oplossing! Met permanente make-up is het mogelijk een vollere mond te creëren met tevens meer kleur. Lippen met permanente make-up zorgen voor een verzorgd uiterlijk zonder dat je ze continu bij hoeft te werken met lippotlood of lippenstift. Het geeft je lippen een frisse, gezonde en levendige kleur waardoor je gehele uiterlijk meer straalt! Mis je die volle lippen van vroeger of vind je je mond niet symmetrisch genoeg? Lees hoe permanente make-up hiervoor de oplossing kan zijn.

  Symmetrie
  Permanente make-up voor lippen is voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd wil uitzien. Heb je smallere lippen en mis je de vollere lippen van vroeger, dan is PMU zeker iets voor jou. De behandeling is ook zeer geschikt als je mond niet symmetrisch genoeg is, als je geboren bent met een hazenlip (schisis) of een ongeluk hebt gehad waarbij de mond is veranderd.

  Verschillende mogelijkheden
  Bij permanente make-up van de lippen kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden:
  – Lipliner: hierbij wordt een uiterst precies lijntje rondom de contouren van je lippen geplaatst. Een lichte asymmetrie kan hiermee worden opgelost en de zichtbaarheid van rimpels verminderen.
  – Lipliner met shadow: eerst wordt een lipliner aangebracht waarna de binnenzijde van de contourlijn met een shaduwtechniek wordt ingekleurd. Dit geeft je subtiele en natuurlijke lippen.
  – Full lips: je kunt ervoor kiezen je lippen volledig te laten inkleuren. Dit is prachtig als de lippen weinig kleur van zichzelf hebben. Het resultaat geeft volle lippen die stralen!

  Bij Body Essentials wordt het zetten van PMU veilig uitgevoerd. Conny heeft ruim 25 jaar ervaring, is gediplomeerd, heeft de A-Status bij de NSGP (Nederlandse Stichting voor Gediplomeerde Permanente make-up specialisten) en is GGD goedgekeurd. Conny luistert goed naar je wensen en bent daarom in goede handen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply