Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hotstone-massage: heerlijk ontspannend
  Rate this post

  Wil je je eens een keer écht ontspannen in deze koude periode? Even weg uit de drukte en lekker onthaasten? Denk dan aan een hotstone-massage! Heerlijk ontspannen en genieten, terwijl de afvalstoffen uit je lichaam worden afgevoerd.

  Een hotstone-massage is een massage waarbij gemasseerd wordt met behulp van verwarmde, basaltstenen. Dat zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen door de invloeden van zand en water glad gepolijst zijn, en in grootte variëren van 2 tot 12 centimeter. Deze stenen zijn verwarmd tot een temperatuur van rond de 50 graden en worden op (delen van) je lichaam gelegd. De intense warmte dringt diep door in je spieren en zorgt zo voor ontgifting en een diepe ontspanning.
  Bij Beautysalon Cindy kun je kiezen voor een hotstone-massage van je rug, nek, schouders en de achterkant van je benen (30 minuten, € 32,- en 45 minuten, € 43,-) of voor een massage van je hele lichaam (60 minuten, € 55,-). Eigenaresse Cindy Esam is sinds 2012 gediplomeerd en allround schoonheidsspecialist. Door verschillende stages en werkervaringen in de beautybranche heeft zij een brede kijk op het gebied van uiterlijke verzorging. Informeer ook naar de overige behandelingen bij de salon: ontspanningsmassages, gezichtsbehandelingen, wimperexten­sions en harsen. Beautysalon Cindy is gevestigd in het pand van Zonnestudio SunLounge.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply