Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hotstone +
  Rate this post

  Hotstonemassage is een massage waarbij verwarmde stenen op de huid worden gelegd en bewogen, wat een zeer ontspannend effect geeft. Bij massage- en pedicurepraktijk Homemas krijg je de bekende hotstonemassage mét iets extra’s! Ik gebruik de stenen als hulpstukken voor een traditionele Chinese massage.

  Ik combineer de oeroude massagetechniek Tui Na met het gebruik van verwarmde stenen. Bij Tui Na wordt, net als bij acupunctuur, gebruik gemaakt van energiebanen in het lichaam en bepaalde punten op deze banen om de lichaamsenergie te beïnvloeden.
  Ik beweeg met de stenen over het lichaam en volg de energiebanen. Met behulp van de juiste punten kan energie opgewekt of juist tot rust gebracht worden. Wind en kou kunnen het lichaam verlaten en stress wordt gekalmeerd. Ook kan ik warmte (‘yang’) toevoegen aan plekken die het nodig hebben. Dit is een heerlijke sensatie en ook heel nuttig, zeker in de winter, wanneer kou, vocht en wind ons lichaam ­kunnen vastzetten, en daar ligt de kiem voor het ontstaan van ziekte.
  Heb je pijn of ben je kouwelijk, verkouden, vermoeid of gespannen? Ik kan je helpen en heerlijk verwennen. Bel, mail of sms me voor een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply