Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hou je huid stralend!
  Rate this post

  Het is onvermijdelijk: bij het verstrijken van de jaren wordt je huid slapper en ontstaan de eerste rimpels. Door een gezonde levensstijl en met een beetje hulp van buitenaf kun je er echter wel voor zorgen dat je huid gezond en stralend blijft.

  Fractional needling minimaliseert lijntjes en littekens. Bij deze techniek worden enkele seconden lang honderden kleine openingen gemaakt in de huid, zonder schade aan de huid toe te brengen. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of worden andere werkstoffen ingebracht.
  Fijne lijntjes en littekentjes worden hiermee snel verminderd of soms zelfs verwijderd. Een behandeling van fractional needling per zone duurt ongeveer vijftien minuten, is na­genoeg pijnloos en geeft meteen resultaat.
  Met fractional needling worden supermooie resultaten geboekt, ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de fractional needling vullen zich meestal snel met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken. De huid maakt ook nieuw pigment aan, waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.
  Voordat de behandeling begint, maken wij een behandelplan. Je kunt de fractional needling als losse behandeling ondergaan of in een kuurverband. In kuurverband worden de behandelingen om de twee weken gegeven gedurende 3 tot 5 keer. De kuurbehandeling is er om echt een intens huidverbeterend effect te krijgen.
  Het Beautystalletje zit net buiten Volendam op een supermooie locatie, waar je in alle rust kunt zijn en wij er weer voor zorgen dat jij straalt! Bel gerust voor meer informatie of vul het contactformulier in op de site.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply