Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hou zijn of haar huidje gezond!
  Rate this post

  De verzorging van je baby (badje, luierwisseling enzovoort) is een heerlijk moment om van je baby te genieten. Via de verzorging van je baby maak je immers deel uit van diens gevoelswereld en kun je jouw kindje al je tederheid en liefde geven.

  Bij de geboorte wordt het huidje van je baby plotseling blootgesteld aan een heel andere omgeving. De babyhuid vormt de eerste beschermende barrière tegen de buitenwereld en heeft daarin een regulerende functie. Babyhuidjes zijn echter nog onrijp. Het huidje is dunner en meer doorlaatbaar dan de huid van de volwassene, en kan zijn natuurlijke verdedigende en beschermende rol nog niet naar behoren vervullen. De babyhuid is dan ook erg kwetsbaar: het is sneller geïrriteerd en uitgedroogd.

  Huidproblemen
  De babyhuid is bijzonder gevoelig voor temperatuurveranderingen, zon en uitdroging en vereist dus bijzondere aandacht en een zachte verzorging. Je baby heeft dan ook recht op de allerveiligste huidverzorging, en helemaal als er ook huidproblemen bij je baby voorkomen, zoals babyacne, berg, droge huid, luieruitslag, neiging tot eczeem of spruw.

  Passend verzorgingsproduct
  De Huidpraktijk Heerenveen heeft voor jouw kindje een passend verzorgingsproduct dat als een kalmerende lief­kozing zal worden ervaren. Zo blijft het huidje van jouw baby heerlijk zacht en soepel. Zelfs als je baby een probleemloos huidje heeft, is dagelijkse bescherming belangrijk, zeker op plaatsen waar het aan agressieve omgevingsfactoren is blootgesteld, zoals het gezichtje of de handjes.

  De producten die wij gebruiken, zijn dierproefvrij en zonder parfum, kleurstoffen, alcohol en parabenen. Ze zijn dus geschikt voor deze meest kwetsbare huid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply