Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hou je spieren gezond
  Rate this post

  Of het nu gaat om een betere algehele conditie, een spoeler en vitaler lijf of het verliezen van overtollige kilo’s, bij FIT & Well ben je op de juiste plaats. Met de verschillende sport- en bewegingsfaciliteiten en een verantwoord voedingsplan, als je ook gewicht wilt ­verliezen, maken we een programma op maat.

  De diversiteit aan faciliteiten maakt het mogelijk om op ieder gewenst niveau te bewegen. Met Fit And Motorised Exercise (FAME) kan je op ieder gewenst niveau de spiergroepen sterker maken. De Slender You bewegingsbanken maken het mogelijk om intensief te bewegen, zonder belasting. Je maakt de spieren los en en soepel, en houdt ze ook zo. De kans op blessures is nihil, en dus is deze trainingsmethode ook uiterst geschikt voor mensen met medische klachten als reuma, fibromyalgie en andere spier- en gewrichtsklachten. FIT & Well heeft een nauwe samenwerking met het Reumafonds. Bij FIT & Well kun je ook het Momentum ­Lifestyle Coaching-programma volgen, met een voedingsplan dat op jou persoonlijk is afgestemd. Gezonde voeding heeft namelijk een positieve invloed op spier- en gewrichtsklachten, en een gezond gewicht geeft een minder grote belasting op spieren en gewrichten. Ook zorgt een verantwoord eetpatroon er mede voor dat je gezond oud kunt worden!
  FIT & Well is de geschikte locatie voor iedere ­gezondheidsbewuste persoon die op zoek is naar een nieuwe levensstijl: het combineren van actief bewegen en gezonde voeding. En dat in een omgeving waar je op een ­prettige, ­discrete en professionele manier wordt ­begeleid in het behalen van je doelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply