Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hou je voeten in conditie
  Rate this post

  Gemiddeld lopen we in ons leven drie keer de aarde rond. Het is dan niet verwonderlijk dat onze voeten vanaf onze 40ste verjaardag met de eerste veranderingen te maken krijgen.

  Veranderingen die kunnen optreden, zijn bijvoorbeeld:
  – verminderde doorbloeding van de nagel­wortel, waardoor de groei van de nagel ­vertraagt en de conditie van de nagel afneemt.
  – het onstaan van ribbels op de nagels
  – het grijsgeel verkleuren van de nagels
  – het droger en dunner worden van de huid
  Daarnaast brengt het ouder worden mee, dat we minder soepel worden en minder kracht krijgen, waardoor het lastiger wordt om de nagels aan de voeten te knippen. Het gevaar is dan dat verwaarlozing van de voeten kan ontstaan.
  Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je ­voeten in een zo goed mogelijke conditie ­blijven, want je hebt ze elke dag nodig. Een goede voetverzorging kan eraan bijdragen, dat de ouder wordende voet nog vele kilometers zonder grote klachten kan afleggen. Daar kan de pedicure bij helpen.
  Bij Liesbeth Grasman kun je terecht voor pedicurebehandelingen of een ontspannende spa-pedicurebehandeling. Je kunt bij haar langsgaan voor allerlei behandelingen aan de voeten, zoals het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of het laten behandelen van kloven aan de hiel. De pedicure heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen. Met hulp van de pedicure blijf je zorgeloos doorlopen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply