Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hou plezier bij het sporten!
  Rate this post

  Sporten is tegenwoordig ontzettend populair! Van alle kanten hoor jij dat sporten gezond voor je is. Hardlopen, fitnessen, voetballen, noem maar op. Maar denk jij wel eens na over de impact van sporten op jouw voeten? Sporten is een intensieve belasting! Steeds opnieuw kom jij op je voeten terecht, steeds opnieuw maak jij dezelfde bewegingen…

  Wanneer jij gek bent op sporten is de herstel­periode voor jouw voeten maar kort, zeker tijdens het sporten zelf. Het is belangrijk om preventief advies te vragen voordat je last krijgt van pijnklachten die maar niet ophouden. Bij een sportpedicure kun jij terecht voor dit advies en voor behandelingen wanneer zich al klachten voordoen. Daarbij wordt er rekening gehouden met jouw type voeten, hoe vaak jij traint en wat voor sport je beoefent. Je kunt dus specifieke zorg verwachten om jouw voeten in een goede conditie te houden. Een sportpedicure beschikt over verzorgingsmethoden en technieken om jou te helpen met uiteenlopende problemen. Het is heerlijk en gezond om in beweging te blijven. Dat vraagt om functionele oplossingen bij problemen!

  Over AnKiSi RelaX
  Monique Kuipers-Braamhaar is pedicure, met ruim 30 jaar ervaring. Sinds 2008 runt ze de praktijk AnKiSi RelaX, waarin de medische zorg voor de diabetische, reumatische en oncologische voet centraal staat. Monique wil zichzelf zoveel mogelijk specialiseren om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Binnenkort kun jij bij haar terecht voor sportpedicurebehandelingen! Dit is uniek, want deze opleiding bestaat pas sinds kort in Nederland!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply