Rate this post
 • Hou vol die goede voornemens!
  Rate this post

  Nederlanders zijn gek op lijstjes, en aan het begin van ieder jaar maken veel mensen een opsomming van hun goede voornemens. Vaak worden hier dezelfde onderwerpen genoemd, zoals (in willekeurige volgorde) minder stress, vaker op vakantie, een nieuwe baan, afvallen, stoppen met roken, meer sporten, loonsverhoging, zich minder druk maken, beter voor zichzelf opkomen. Ik zou zeggen: kies maar uit! Veel van deze voornemens stranden helaas alweer in de loop van januari, omdat ze onhaalbaar zijn of niet precies gedefinieerd.

  Stel nou dat je heel graag die zwembandjes rond je middel kwijt wil. Dan kan Finesse Bodyline Clinic dat snel voor je concretiseren. Je kunt met de UltraShape-methode binnen 2 maanden 6-9 centimeter omvang kwijtraken. Dat scheelt al gauw 1-2 kledingmaten. Mensen die afvallen, raken vaak het overtollige vet niet kwijt op plekken die ze juist zo graag willen. Of het is binnen no-time weer terug. Wat overblijft is een ‘probleemzone’, bijvoorbeeld de buik of de flanken, of bij mannen de borsten. Met de UltraShape-methode worden de vetcellen verwijderd zonder chirurgische ingreep. Deze methode kan vergeleken worden met het vergruizen van nierstenen. De UltraShape zendt ultrahoge geluidsgolven uit, waarbij de vetcelwanden uiteenvallen. De inhoud van de vetcellen, de triglyceriden, komt hierbij vrij. Deze triglyceriden worden vervolgens via het lymfe- en vaatstelsel naar de lever vervoerd. Het resultaat is blijvend, omdat je lichaam geen nieuwe vetcellen meer aanmaakt. De UltraShape-methode is het ideale alternatief voor liposuctie. Zo’n operatie kent bepaalde gezondheidsrisico’s waarvan bij de UltraShape-methode geen sprake is: geen operatie, geen littekens, geen injecties, mooi resultaat, veilig, blijvend en geen herstelperiode.

  Heb je belangstelling voor liposuctie zonder operatie, bel ons dan voor een gratis en vrij­blijvend intakegesprek. Voor meer informatie kun je ook terecht op onze website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply