Rate this post
 • Houd je hoofd koel!
  Rate this post

  De zomer staat weer voor de deur! Natuurlijk wil je niets liever dan weer stralend over het strand lopen, door de stad flaneren en neerstrijken op een terrasje. Extra fijn natuurlijk als je je dan mooi voelt met een gezond en fris kapsel. Maar in de zomer is dat niet altijd even gemakkelijk…

  Je bent niet de enige wanneer je je afvraagt hoe je je haar zo gezond mogelijk houdt in de zomer. Het is soms lastig om, als de temperatuur stijgt, je hoofd koel te houden wat je haar betreft.

  Zomertips
  – Let goed op wanneer de zon het felst schijnt. Probeer op het heetst van de dag, zo tussen 12.00 en 15.00 uur, de zon te vermijden. Ga even onder een parasol liggen en bestel voor het gemak gelijk even een lekker drankje bij een leuke strandtent, want dat kan natuurlijk geen kwaad.
  – Wat is handig en staat ook nog eens hartstikke leuk? Je raadt het vast al: de hoed! Dit accessoire is, buiten dat het hartstikke leuk staat, ook nuttig om je hoofdhuid en haar te beschermen. Hierdoor heb je ook nog eens minder kans op een zonnesteek. Twee vliegen in één klap dus.
  – Wanneer je je haar vast draagt in een knot of vlecht, is er minder oppervlakte van je haar die beschadigd kan raken. Draag je knot of vlecht niet te strak, want dat vinden je haarwortels niet aangenaam.
  – Voordat je gaat zwemmen, maak eerst je haar even nat. Dan krijgen chloor en zeewater minder kans om in je haar te dringen en spoel, als je klaar bent met zwemmen, je haar goed uit met schoon water. Dat voorkomt haarbeschadiging.

  Wist je dat…
  … Niet alleen je huid, maar ook je haar beschermd moet worden tegen de zon? Je hoofdhuid en haar kunnen door overmatig zonlicht en uv-straling beschadigd raken. De zon stimuleert namelijk de aanmaak van keratine en die stof zorgt ervoor dat je haar droog en pluizig wordt.

  Geen overbodige luxe
  Wanneer je haar blootgesteld is aan zonlicht, chloor en zout, is het belangrijk om je haar goed te blijven verzorgen. Zo’n twee maal per week het haar behandelen met een haarmasker is dan geen overbodige luxe, om je lokken zo lang mogelijk gevoed en gezond te houden. Bij No Limits werken de specialisten met Keune Care. Deze lijn bestaat uit 10 sublijnen, zodat er ook een product voor jouw huidtype beschikbaar is!

  Trick!
  Ga je zwemmen in de felle zon? Verzorg en bescherm je haar dan met producten uit de Keune Sun Shield lijn. De shampoo verwijdert chloor uit het haar en beschermt tegen uitdrogen tijdens het zonnen. De verzorgende conditioner geeft het haar glans en maakt het haar beter doorkambaar. De olie maakt het haar waterbestendig en beschermt tegen schadelijke uv-straling en kleurvervaging.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply