Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Houd de zon te vriend!
  Rate this post

  We houden bijna allemaal van een bruin kleurtje op onze huid. De stranden liggen ’s zomers vol met zonaanbidders. We hebben het er zelfs voor over om ver te reizen om maar wat zon op te kunnen vangen. Geen wonder, want in ons vaak zo koude kikkerlandje is de zon niet elke dag een vanzelfsprekend iets. Zelfs niet in de zomer. Geen wonder dat we dan ook ieder straaltje proberen op te vangen. We willen er allemaal een stuk aantrekkelijker uitzien met dat bruine kleurtje! En het is gezond. Toch?

  Laten we eerst eens kijken wat die zon nu precies doet. De zon zendt verschillende soorten straling uit, die je in drie groepen zou kunnen onderverdelen: zichtbaar licht, infrarood en ultraviolet. Zichtbaar licht spreekt voor zichzelf: het zorgt ervoor dat je alles om je heen kunt zien. Infrarood is de onzichtbare straling die warmte geeft. Ultraviolet is eveneens onzichtbaar en speelt een rol bij de aanmaak van vitamine D in je lichaam én heeft een ontstekingsremmende werking op je huid. Een teveel ervan kan echter schade aan je huid veroorzaken. Het bekendste resultaat is zonnebrand, maar het kan er ook voor zorgen dat de huid sneller veroudert en dat er huidschade ontstaat of zelfs huidkanker!

  Zeg je pigmentvlekken maar vaarwel
  Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, maar daar heb je weinig aan wanneer de eerste pigmentvlekken je huid beginnen te ontsieren. Deze ‘ouderdomsvlekken’, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn het gevolg van zonschade die je in het verleden hebt opgelopen. Ook de combinatie van verschillende soorten medicatie of hormoonschommelingen in het lichaam kan pigmentvlekken veroorzaken. Dermakliniek biedt met Cosmelan een goede behandeling tegen pigmentvlekken. De Cosmelan behandeling is wereldwijd dé depigmentatiebehandeling voor alle huidtypes. Derma Kliniek biedt deze bijzondere behandeling aan om alle huidtypes te behandelen die last hebben van hyperpigmentatie. De pigmentvlekken zullen oplichten, egaliseren en in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen! De behandeling bestaat uit één professionele behandeling in de praktijk. Daarna zal een groot en belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van een voor jou voorgeschreven crème.

  Tips van Derma Kliniek

  • Zon met mate. Zoek tijdens de warmste uren van de dag, van 11.00 tot 15.00 uur de schaduw op

  • Bescherm je hoofd, huid én ogen tegen de zonnestralen. Een zonnehoed, anti- UV-kleding en een zonnebril met filter­ende glazen kan veel schade voorkomen

  • Smeren, smeren, smeren! Vergeet ook je oren, nek en voeten niet en smeer je iedere twee uur in. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF-factor dat bij jouw huidtype past. Vraag je huidtherapeut wat voor jou het meest geschikt is.

  Je huid kan wel een verwenbeurt gebruiken

  Wanneer je huid te veel aan de zon is bloot­gesteld, kan deze droog en trekkerig aanvoelen. Je huid is dof en kan wel een opfrisser gebruiker. Een microdermabrasiebehandeling laat je huid direct weer zichtbaar stralen. De behandeling is veilig en effectief en wordt uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten. Door gebruik te maken van microkristallen worden de bovenste huidcellen van je huid verwijderd. De behandeling vindt dus enkel aan de oppervlakte van je huid plaats en zorgt voor een direct stralende en zachte huid.
  Met behulp van hoogwaardige apparatuur wordt er bij Derma Kliniek met een mondstuk tegen je huid aangezogen. Door deze vacuümtechniek wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de huidstofwisseling krachtiger en de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd. De behandeling zorgt ervoor dat de poriën minder groot worden en kan er ook voor zorgen dat pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. Deze behandeling kan ook in de zomermaanden gecontinueerd worden. De behandeling is vrijwel pijnloos en zorgt in slechts twintig minuten voor een direct zichtbare frisse uitstraling. De huidtherapeuten bij Derma Kliniek voeren deze behandeling uit om jouw huid te verbeteren en te laten stralen!

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake huidanalyse.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply